Connect with us

O lectie de viata pentru toate femeile, de la supravietuitoarea unui atac cu acid

LIFESTYLE

O lectie de viata pentru toate femeile, de la supravietuitoarea unui atac cu acid

In anul 2014, Reshma Qureshi, o tanara in varsta de 19 ani, a fost victima unui atac, in urma caruia a fost desfigurata cu acid. Aceasta si-a pierdut ochiul stang si a ramas cu multiple cicatrici pe fata, din cauza arsurilor. Prima oara cand si-a vazut chipul dupa operatie, in urma socului, s-a nu se gandea decat la sinucidere. Salvarea sa a fost fundatia “Make Love Not Scars”, implicand-o intr-o multime de proiecte interesante, care i-au redat dorinta de a trai.

Aceasta si-a facut un scop din a transmite un mesaj de sustinere, tuturor victimelor atacurilor cu acid, si a atrage atentia asupra acestui fenomen, extrem de raspandit si cu repercursiuni tragice.

Saptamana trecuta, Reshma a participat ca si model, la New York Fashion Week, pentru designerul Archana Kochhar.

“Aceasta prezentare a fost importanta pentru mine, deoarece sunt atatea femei care au supravietuit atacurilor cu acid, iar actiunea mea le va da curaj. De asemenea, contrazice persoanele care considera ca trebuie sa judeci oamenii dupa felul in care arata.Trebuie sa privesti pe toata lumea cu aceeasi ochi”, a fost declaratia victimei, conform Associated Press.

gallery-1473396159-gettyimages-600633624

Pinterest

gallery-1473396316-gettyimages-600632066

Pinterest

Pe YouTube, in cadrul canalului “MakeLoveNotScars”, Reshma a postat tutoriale de machiaj, demonstrand ca, in ciuda suferintei, iti poti continua viata, la fel ca si celelalte femei.

In continuare, poti sa urmaresti un clip de prezentare, cu povestea ei de viata, cu adevarat marcanta.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus