Connect with us

Cum sa ai o cariera de succes oriunde in lume

LIFESTYLE

Cum sa ai o cariera de succes oriunde in lume

Aceasta femeie este un exemplu atat pentru femei, cat si pentru barbati. Este un exemplu de ambitie, putere, curaj si perseverenta. Este un exemplu ca se poate si ca orice vis devine posibil, cand actionezi in acea directie.

Aceasta femeie a schimbat pozitia de angajat cu pozitia de antreprenor si acum se bucura de libertate financiara, libertate de timp, libertatea de a lua decizii etc.

De ce? Pentru ca s-a saturat sa inceapa fiecare zi de munca cu plansete si dezamagiri.

b40c8c7455bc92c0c55c09c41f6407f8

Esti cumva si tu in situatia ei? Atunci ia-o ca pe o lectie de viata si pune-te in locul ei.

Daca si pentru tine drumurile spre birou au devenit un calvar, zilele de munca sunt monotone, este timpul pentru o schimbare in viata ta, asa cum a facut si aceasta femeie acum 6 ani.

A renuntat la un job bine platit, intr-o multinationala de top, castiga 100.000 de dolari/an care nu avea cu cine si cand sa ii cheltuie, pentru ca orele ei toate erau petrecute in birou. Era mandra de viata ei de lux, de stilul de viata creat, insa din pacate, nu se putea bucura de nimic din ce avea, nici macar de copilul ei de 4 ani.

Treci si tu prin aceeasi situatie? Petreci mai multe ore la birou decat cu cei dragi? Ai nevoie de o schimbare.

Aceasta femeie a renuntat la job-ul ei bine platit, fara a avea alt plan de rezerva. Pur si simplu si-a dat seama ca viata trece pe langa ea si ca are nevoie de o schimbare. Isi dorea sa faca o afacere, care sa le asigure venitul ei si fiului ei.

b248c882b1345125864bb4eac102b825

A vandut apartamentul, masina si s-a mutat de unde a plecat, la mama ei. Nu i-a fost usor sa stea din nou cu cineva, insa stia ca asta este cea mai buna solutie pentru a-si incepe o afacere care sa functioneze oriunde in lume, independenta de loc.

Si asa a inceput o afacere virtuala de consultanta, marketing si comunicare, pentru ca la aceste lucruri se pricepea. Acum detine o afacere independenta de loc, fiind totul in mediul online. Se bucura de resurse financiare, timp pentru ea si copilul ei, calatoreste peste tot in lume si se bucura de viata… SIMPLU.

landscape-1473785246-hbz-work-remote-index3

Insa pentru a ajunge AICI, trebuie sa treci pe ACOLO.

Este cu adevarat o lectie de viata, de ambitie si de perseverenta, insa totul a pornit de la un VIS.

„Trebuie sa iti doresti cu adevarat acel ceva, astfel incat sa fii dispus sa faci orice pentru a ajunge

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din LIFESTYLE

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus