Connect with us

10 modele simple de manichiură minimalistă

FASHION & BEAUTY

10 modele simple de manichiură minimalistă

10 modele simple de manichiură minimalistă

Nu trebuie să fii o expertă sau să cheltuiești foarte mulți bani pentru a avea o manichiură perfectă! Nu ai nevoie decât de puțină răbdare și atenție!

A avea manichiura făcută este un lucru minunat, mai ales când ne imaginăm toate modelele acelea fantastice pe care toate prietenele noastre le vor admira.

Indiferent că ești începătoare sau o adevărată inițiată în arta manichiurii, aceste modele simple și minimaliste îți vor plăcea cu siguranță! Nu este nevoie să cheltui o avere pentru a merge la salon sau să investești foarte mult în produsele necesare, ai doar nevoie să urmezi niște sfaturi simple și să încerci să exersezi acasă! Sigur vei ajunge sa reproduci aceste modele cu succes.

1. Țepi


Cauți un model interesant pentru unghiile tale? Iată o idee interesantă! Dacă te-ai săturat de combinațiile monocrome, alege roz! Cât timp rămâi în zona culorilor deschise și a pastelurilor, vei obține un look minimalist. După ce ai terminat de pictat baza unghiei cu roz, așteaptă ca primele straturi să se usuce, apoi desenează țepi într-o culoare contrastantă deasupra.

2. Sclipici

Totul ține de sclipici! Acest look este foarte ușor de copiat. Nu trebuie decât să alegi o ojă în culoarea ta favorită, de preferat o nuanța neutră. Apoi pune un strat de lac cu slipici pe una dintre unghii, pentru a păstra tendințele minimaliste. Este foarte simplu, însă te asigur că va capta privirea tuturor!

3. Monocrom

Albul și negrul sunt o combinație extrem de clasică, chiar și atunci când vine vorba despre unghii, nu doar despre haine. Poți să alegi ca baza să fie albă sau neagră, depinde de tine. Lasă baza să se usuce și pictează deasupra câteva linii orizontale în cealaltă culoare!

4. Negru și auriu

Acest model este similar cu cel al manichiurii semi-lună. Auriul și negrul merg foarte bine împreună, așa că nu trebuie să fii profesionistă pentru ca manichiura ta să arate foarte bine! Pune un strat de negru pe post de bază, așteaptă să se usuce, apoi aplică un val de auriu pe partea din față a unghiei. Această combinație se potrivește foarte bine cu bijuteriile aurii așa că, dacă ești amatoarea acestui gen de bijuterii, gândește-te la acest model data viitoare când îți alegi manichiura.

5. Puncte

Atunci când există modele atât de ușoare pentru unghii, nu ai nicio scuză pentru a avea manichiura nefăcută. În loc de imprimeu cu buline, pentru a obține un look minimalist, alege un singur punct la baza unghiei, pe un fond deschis la culoare. Punctele negre pe fond pastelat arată cel mai bine!

6. Alb și auriu



Similară combinației de mai sus, alegerea albului și a auriului este una extrem de potrivită pentru manichiura minimalistă. Pentru a realiza acest look, pictează unghia cu cele două culori, iar apoi separă-le trasând linii într-o culoare închisă, de preferat negru.

7. Semi-luna

Acesta este un model clasic de manichiură și cu siguranță te vei face remarcată cu el, întrucât nu se demodează niciodată. Este un model foarte popular în ultimele sezoane. Alege culorile tale preferate de ojă și folosește una dintre ele pentru a desena o semi-lună la baza unghiei. Pictează apoi restul unghiei și așteaptă până se usucă.

8. Vârfuri închise la culoare

Fetelor, lucrurile nu pot să devină mai simple de atât. Nu contează că alegeți negru, albastru, gri sau altă culoare, pictați doar vârful unghiei voastre. Tehnica este foarte ușoară și potrivită pentru când sunteți în grabă, însă nu vreți să plecați de acasă fără manichiura făcută. Această idee este perfectă pentru toate cele care nu vor să petreacă prea mult timp făcându-și unghiile.

9. Linii diagonale

Iată altă idee extrem de simplă pentru toate cele cărora nu le surâde ideea de a-și desena modele complicate pe unghii. Pictează unghiile cu un strat de bază, așteaptă să se usuce, apoi pictează doar jumătate din unghie pe diagonală într-o culoare contrastantă. Arată super și este un model perfect pentru începătoare.

10. Marmură

Modelele marmorate au devenit un trend extrem de important în ultimii ani, marmura nemaifiind folosită doar pentru mobila din bucătărie. Din fericire, acum există oje speciale care, odată aplicate pe unghii, căpătă o textură marmorată. Sunt disponibile în toate combinațiile de culori posibile!

Indiferent că sunteți începătoare sau profesioniste în tehnicile manichiurii perfecte, aceste modele sunt simple, minimaliste și extrem de ușor de realizat! Cu puțin exercițiu, vă veți descurca minunat!

Sursa articolului: That Viral Feed

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus