Connect with us

10 trucuri de machiaj care te ajută să te pui în valoare

FASHION & BEAUTY

10 trucuri de machiaj care te ajută să te pui în valoare

10 trucuri de machiaj care te ajută să te pui în valoare

Nu știi cum ar trebui să te fardezi astfel încât să te pui în valoare? Aceste trucuri te vor ajuta să arăți mereu perfect! Care dintre ele ți se potrivesc?

Machiajul poate face o minuni și poate transformă o femeie “normală” într-o adevărată stea de la Hollywood. Acesta este motivul pentru care femeile din întreaga lume cheltuie atât de mult timp și bani încercând să arate impecabil. Dar care sunt trucurile de machiaj care pot face într-adevăr o diferență?

1. Codițele de tuș

ssa

Nu este nevoie să desenezi cozi enorme pe pleoapele tale superioare pentru a arăta minuat, este îndeajuns să trasezi câteva linii subțiri și elegante care te vor pune în valoare. Negrul nu va ieși niciodată din trend, însă asta nu înseamnă că nu poți experimenta și alte culori precum albastru, mov sau maro.

2. Pielea strălucitoare

dss

Toate femeile își doresc o piele sănătoasă și strălucitoare. Acesta este de fapt unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărui machiaj. În cazul în care vacanța a trecut deja, folosește iluminatorul pentru a da acest aspect strălucitor al pielii.

3. Alege un fard delicat de obraz

uiy

Fardul de obraz, dacă este aplicat în mod corespunzător, nu va da doar o strălucire frumoasă tenului, ci îți va pune în valoare trăsăturile. Ai grijă să nu aplici o cantitate excesivă. Pentru a-l aplica corect, încearcă să zâmbești pentru a-ți putea identifica mai ușor zona pomeților.

4. Rujul roșu

gfs

Psihologii spun că cei mai mulți oameni asociază în subconștient culoarea roșie cu tinerețea și feminitatea. Fără a fi surprinzător, femeile care poartă ruj roșu primesc de obicei mai multă atenție din partea bărbaților. Nu uita, există o nuanță potrivită de roșu pentru fiecare dintre noi, trebuie doar să ai răbdarea să o găsești.

5. Aplică pe pleoape un fard cu irizații

hfd

Pleoapele luminoase sunt la mare căutare în acest sezon, fiind foarte folosit pe covorul roșu, însă asta nu înseamnă că nu poate fi adaptat la viața de zi cu zi. Alege nuanțe neutre de piersică sau maro, însă optează pentru un fard sidefat!

6. Sprâncene îngrijite

ggfs

Știm cu toții că sprâncenele groase sunt foarte în vogă momentan. Însă nu trebuie să exagerezi, acestea nu trebuie să fie exagerat de groase sau de conturate, întrucât îți pot da un aspect masculin. Încearcă doar să îți acoperi golurile și apoi să fixezi firele de păr cu un gel pentru sprâncene și ești gata de drum!

7. Pune-ți în valoare culoarea pielii

ufdx

De multe ori ne gândim că aplicarea unui strat gros de fond de ten ne va ascunde toate imperfecțiunile și ne va face să arătăm minunat, însă nu asta trebuie să facem! Alege o nuanță care să se potrivească cu pielea ta, uniformizându-ți astfel tenul și dându-i un aspect curat. Acoperă apoi imperfecțiunile cu un corector. Nu exagera cu straturile de produs pe care ți le aplici pe față.

8. Ochi fumurii

ihf

Acest look este foarte ușor de realizat și este potrivit pentru a pune în valoare orice fel de ochi! Poți alege o singură culoare neutră, precum un maro sau un violet pe care să o estompezi pe pleoapa superioară, accentuând umbrele de lângă genele superioare. Aplică apoi un strat de rimel și make-up-ul va fi complet.

9. Rujurile în culori dulci

gfs

Culorile și nuanțele neutre sunt la mare căutare în acest sezon și pot pune în valoare absolut orice persoană. Caută nuanța netură perfectă pentru tine și optează pentru buze mai puțin accentuate. Aplică pe ele un gloss incolor sau ușor strălucitor și vei avea un aspect îngrijit și fresh.

10. Machiajul trebuie să te pună în valoare

gfsaf

Trebuie să ții mereu minte că machiajul trebuie să te complimenteze! Acesta trebuie să îți accentueze trăsăturile și să îți pună în valoare punctele forte, așa că decide-te care este lucrul pe care vrei să îl scoți în evidență și mizează doar pe el.

Sursa articolului – Brightside

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus