Connect with us

Idei de machiaj pentru Halloween

FASHION & BEAUTY

Idei de machiaj pentru Halloween

Sambata seara petreci printr-un club alaturi de prietenele tale?

Dacă te costumezi într-un zombie sau orice altă creatură care nu trebuie să arate impecabil, iată 5 reguli de machiaj:

#Blending

Atunci când faci un machiaj impecabil, este recomandat ca toate liniile să fie estompate, iar trecerile de la o culoare la alta să se facă treptat. Nu este cazul, atunci când te costumezi, totuși. Acum e momentul să lași linia de pudră de contur complet nefinisată sau smokey eyes făcuți fără niciun pic de efort de a estompa ceva.

#Fixarea machiajului

Dacă în mod normal îți dorești ca machiajul tău să reziste mai mult timp, de această dată îți dorești exact opusul. Gândește-te. Dacă machiajul tău se degradează pe măsură ce seara continuă, practic ești un zombie excelent, care se degradează în timp.

Nu ai nevoie să lucrezi prea mult în a trasa o linie perfectă de tuș în noaptea de Halloween. E mai simplu să o faci tremurată, strâmbă și, dacă se poate, neterminată și să spui că ai intenționat să o faci așa. Ba mai mult, poți să o faci complet diferită de cea pe care o vei face la celălalt ochi și nimeni nu va zice nimic.

#Fond de ten într-o nuanță nepotrivită

În orice altă zi din an ți s-ar atrage atenția că fondul tău de ten arată ca o mască dacă acesta nu se potrivește perfect nuanței tenului tău. La o petrecere de Halloween, în schimb, acest lucru nu se va întâmpla. Practic, îți vei folosi fondul de ten mai închis decât tenul tău, pentru a crea o mască, indiferent că vorbim de aplicarea acestuia pe întreg tenul sau nu.

#Conturul depășit al buzelor

Regula aceasta spune să nu depășești conturul natural al buzelor tale cu mai mult de câțiva milimetri (suficient cât să corectezi eventualele defecte de formă). Ei bine, acum poți să îți mărești buzele optic într-un mod semnificativ și amuzant. Poți face acest truc dacă te transformi în clovn sau dacă vrei să îți faci un buze pline, vizibile.

În cele din urmă, e important să te simți comod în felul în care te-ai machiat, să te distrezi și să faci totul așa cum vrei, ca să intri perfect în personajul pe care îl întruchipezi.

 

Sursa: bunadimineata.ro

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din FASHION & BEAUTY

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus