Connect with us

10 soluții SIMPLE pentru problemele tale ZILNICE

LIFESTYLE

10 soluții SIMPLE pentru problemele tale ZILNICE

10 soluții SIMPLE pentru problemele tale ZILNICE

Sigur te-ai confruntat și tu în trecut cu unele dintre aceste probleme! Aici vei afla ce poți să faci data viitoare pentru a rezolva situația!

Zi de zi ne confruntăm cu anumite probleme care ne pot strica complet dispoziția! Din fericire, unele dintre aceste probleme de viață pot avea soluții extrem de simple prin care poți economisi timp!

Iată care sunt o parte din acest gen de probleme și soluțiile pe care le-am descoperit!

Spuma de bărbierit

1-951

 

Poate nu știai, însă spuma de bărbierit este foarte eficientă în lupta contra petelor. Aplică spuma pe pată și las-o să acționeze cam 15 minute, apoi spală haina în mașina de spălat. Vei reuși să scapi în acest fel de petele de suc de roșii, ulei sau produse cosmetice.

Scapă de petele de transpirație

4-871

 

Pentru a scăpa de problema petelor de transpirație de pe timpul verii, poți utiliza anumite tampoane speciale de hârtie care se lipesc la subraț și nu se văd prin țesături!

Rochii cu spatele gol

5-871

 

Dacă vrei să porți rochii cu spatele gol sau fără bretele însă nu ești încântată de felul în care îți arată zona bustului, poți alege să îți cosi cupele sutienului în partea din față a rochiei.

Bretelele aflate la vedere

6-831

 

În cazul în care una dintre piesele tale preferate de îmbrăcăminte îți lasă la vedere bretelele sutienului, poți să o accesorizezi cu un astfel de nasture mic pentru a te asigura că bretelele nu se vor mișca de la locul lor.

Sutienul incomod

7-791

 

În cazul în care feroneria sutienului a început să iasă la suprafață și te incomodează însă nu ai un alt sutien de schimb la îndemână, poți tăia câteva fâșii dintr-un absorbant pe care le poți lipi în zona cu probleme. Această soluție nu va putea fi aplicată foarte mult timp însă, pe termen scurt va fi foarte eficientă.

Scamele de pe haine

9-671

 

Dacă ai haine care sunt pline de scame și nu știi ce ai putea face pentru a scăpa de ele, poți folosi o lamă de ras. Aceasta va strânge toate scamele de pe țesături și le vor face să arate ca noi.

Scapă de încălțămintea strâmtă

10-661

 

În cazul în care ai o pereche de pantofii care îți plac foarte mult însă îți sunt strâmți, poți încerca să îi lărgești introducând două pungi de plastic pline cu apă în interiorul lor și lăsându-i în congelator peste noapte! Această soluție nu îți va lărgi pantofii cu încă un număr, însă te va ajuta să scapi de micile inconveniente.

Cum purtăm pantofii cu toc

11-611

 

Dacă ești adepta pantofilor cu toc, știi foarte bine că aceștia pot fi incredibil de incomozi. Însă învelindu-ți cu scotch al treilea și al patrulea deget vei reuși să scazi presiunea care este exercitată asupra picioarelor tale și pantofii vor deveni mult mai ușor de purtat.

13-401

 

De asemenea, în cazul în care porți o încălțăminte cu toc cu botul închis, poți să porți aceste pernuțe, care te vor ajuta să te simți comod pe tot parcursul serii.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din LIFESTYLE

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus