Connect with us

SFATURI – Cum să fii mai ATRĂGĂTOARE

LIFESTYLE

SFATURI – Cum să fii mai ATRĂGĂTOARE

SFATURI – Cum să fii mai ATRĂGĂTOARE

Ai vrea să te simți mai feminină însă nu știi ce ar trebui să faci pentru a ajunge la acest rezultat? Aceste sfaturi te vor ajuta să te simți mult mai bine în postura ta de femeie!

Feminitatea este o parte importantă din viața oricărei femei. Însă nu toate ne simțim mândre de noi și conștiente de feminitatea noastră în fiecare zi. Pentru zilele în care nu ai o dispoziție prea bună sau ești în căutare de motivație, încearcă să aplici aceste sfaturi și vei fi mândră de rezultat!

# 1 Îmbracă-te mai feminin.

street-style-little-black-dress-ideas

 

Dacă vrei să te simţi mai feminină, trebuie ca aspectul tău fizic să te facă să simţi acest lucru. Renunţă la hainele care nu te pun în valoare şi au un aer neglijent sau neîngrijit precum blugii foarte largi sau tricourile mult prea mari. Alege mai multe piese care să îţi accentueze silueta!

Nu te concentra mult prea mult asupra culorilor, nu-ţi fie frică de ele. O femeie adevărată va face orice culoare să arate minunat! Trebuie însă să acorzi atenţie tonurilor pielii tale şi culorilor care te complimentează cel mai bine.

# 2 Nu te teme să accesorizezi.

Accesoriile sunt cele care dau personalitate ţinutelor tale. Indiferent că optezi pentru eşarfe din mătase, cercei, brăţări sau coliere, acestea trebuie să te pună în valoare şi să te pună în valoare. Acestea nu trebuie să atragă prea mult atenţia, punctul central al oricărei ţinute trebuie să fii tu. Preţul accesoriilor tale nu este important, însă aspectul lor contează foarte mult! Ele nu trebuie să arate ieftine sau de proastă calitate.

# 3 Nu respinge machiajul.

Applying lipstick

 

Frumuseţea naturală a tuturor femeilor este foarte importantă, însă micile îmbunătăţiri pe care le faci prin machiaj te vor ajuta să te simţi şi mai încrezătoare în tine. Machiajul trebuie să se potrivească cu momentul zilei şi ocazia la care participi. Folosește puţin fond de ten, codiţe de tuş şi un strat de rimel şi vei fi pregătită pentru toate activităţile din timpul zilei.

# 4 Îngrijeşte-te!

jup-spawomana

 

A face duș regulat nu este îndeajuns atunci când vrei să menţii un nivel ridicat de feminitate. Asigură-te că investeşti timp în îngrijirea ta personală, că îţi îngrijeşti părul şi pielea folosind măşti şi tratamente. Dacă nu îţi permiţi să mergi la salon sau la spa, există foarte multe modalităţi prin care poţi avea parte de un astfel de răsfăţ chiar la tine acasă. Păstrează-ţi manichiura şi panichiura îngrijite și te vei bucura mai mult de corpul tău.

# 5 Investeşte în lenjerie frumoasă.

Faptul că lumea nu vede ce porţi pe sub haine, nu înseamnă că trebuie să neglijezi lenjeria. Aceasta este foarte importantă, te va face să te simţi delicată, feminină şi sexy. Lenjeria veche şi uzată te va face să te simţi neîngrijită. Pe lângă acest lucru, o lenjerie de calitate îţi va pune corpul în valoare şi va face ca hainele tale să se aşeze mult mai bine.

# 6 Nu bârfi şi nu îi judeca pe ceilalţi.

Nu vei emana niciodată feminitate dacă vei întoarce capul la fiecare bârfă sau dacă te vei grăbi să îi judeci pe ceilalţi de fiecare dată când fac ceva ce tu nu ai face. Unul dintre cele mai urâte lucruri pe care o femeie le poate face, este să fie rea cu altă femeie sau cu ceilalţi. Aceste obiceiuri îţi vor forma o reputaţie proastă şi îi va face pe restul oamenilor să nu se mai simtă la fel de în largul lor în jurul tău.

# 7 Fii blândă şi bună.

O modalitate de a fi mai feminină este să fii mereu blândă şi bună cu toţi cei cu care te intersectezi. Indiferent că ne referim la superiorul tău sau la oamenii de la colţul străzii, dacă vei fi mereu bună cu cei din jurul tău, aceştia vor începe să te vadă ca pe o rază de soare, dorindu-şi să stea cât mai mult în jurul tău.

# 8 Zâmbeşte cât mai des.

Portrait of pretty young business woman smiling

 

Nimănui nu îi plac persoanele triste şi fără chef de viaţă. Dacă tu vei radia mereu bună-dispoziţie, ceilalţi se vor bucura să petreacă timp alături de tine. Starea ta constantă de bine va dace ca feminitatea ta să fie mai uşor observată de cei din jurul tău.

 

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus