Connect with us

Cum să ai gene PERFECTE la tine ACASĂ

FASHION & BEAUTY

Cum să ai gene PERFECTE la tine ACASĂ

Cum să ai gene PERFECTE la tine ACASĂ

Avrea să ai gene perfecte însă nu știi ce să faci pentru a le obține? Aceste sfaturi te vor ajuta cu siguranță!

Genele lungi şi dese sunt minunate, acestea îţi pot face privirea să pară mai intensă şi ochii să pară mai deschişi. De aceea este foarte important să ai grijă de ele.

Crearea aparenţei de gene mai lungi

Foloseşte un creion de ochi pentru a-ţi accentua genele

Ar fi ideal ca acesta să fie într-o culoare mai intensă decât cea a genelor tale. Accentuând baza genelor, acestea vor părea mai dese şi mai groase la rădăcină decât sunt de fapt.

Aplică rimel

În general, rimelul îţi va face genele să pară mai groase şi mai lungi, atâta timp cât folosești unul potrivit. Pentru persoanele cu gene scurte şi subţiri este indicată utilizarea unui mascara pentru volum şi alungire. Nu este nevoie să aplici mascara în mai multe straturi, acest lucru îţi va face genele să se lipească între ele şi să pară prea încărcate.

Curbează genele

Genele pot părea mai scurte decât sunt atunci când sunt privite dintr-un unghi nefavorabil. Foloseşte un aparat pentru curbarea genelor, acesta le va face să pară mai lungi şi mai sănătoase şi vor da impresia de ochi mai mari şi mai deschişi. Ai grijă însă atunci când faci acest lucru, dacă nu lucrezi cu multă atenţie, există riscul să îţi slăbeşti genele la rădăcină şi să le faci să cadă prematur.

Aplică gene false.

Dacă te vei uita atent la fotografiile cu celebrităţi, vei observa că multe dintre ele poartă gene false. Desigur, există o tehnică specială de aplicare a genelor false astfel încât acestea să arate cât mai natural. Genele tip bandă dau un aspect fals genelor tale normale, optează pentru gene de tipul fir cu fir şi aplică-le din loc în loc, unde simţi că ai vrea să îndeseşti linia genelor tale naturale.

Foloseşte extensii de gene

În cazul în care îţi permiţi extensii de gene apliate profesional, privirea ta va capăta un aspect foate frumos. Genele tale vor fi mult mai lungi şi mai dese fără ca rezultatul să pară fals. Procesul de aplicare a extensiilor durează câteva ore, însă extensiile vor rămâne la ochi în jur de 3 luni de zile.

Cum să îţi faci genele să crească mai lungi

Curață bine genele

Creşterea sănătoasă a genelor începe cu igiena acestora. Este extrem de important să elimini orice urme de grăsime, praf sau machiaj care pot să astupe foliculii de la baza genelor tale. Machiajul este una dintre principalele cauze de cădere a genelor, aşa că încearcă să îl eviţi cât mai des cu putinţă.

Evită frecarea excesivă a ochilor

Încearcă să îţi protejezi ochii cât mai mult, nu îi irita sau supune unor agresivităţi. Foloseşte picături speciale pentru a calma roşeaţa şi iritația. Frecarea periodică a ochilor îţi va face genele să cadă mai rapid. Acest lucru va face şi ca o multitudine de microbi, bacterii şi particule de praf să ajungă în zona foliculilor de par, lucru care va necesita o curăţare suplimentară a genelor. În cazul în care vrei să îţi masezi pleoapele, asigură-te că ai mâinile curate şi că foloseşti mişcări lente.

Aplică ulei pe gene

Uleiurile sunt foarte hrănitoare şi au numeroase beneficii pentru genele tale. Aplică un strat subţire de ulei de măsline, ricin sau cocos pe genele tale înainte de a te culca. Uleiul se va absorbi în firele de par până dimineața, făcându-le să fie mai rezistente şi să crească mai repede. În timp, vei observa că acestea capătă mai mult volum şi nu mai cad la fel de des.

Consultă un dermatolog

În cazul în care genele tale cad foarte mult şi nu reuşeşti să remediezi deloc acest lucru, consultă un dermatolog. Acesta îţi va prescrie tratamentul adecvat şi îţi va remedia problema. Trebuie să acorzi foarte mare atenţie genelor, acestea au un rol foarte important în protejarea ochilor de murdărie şi praf.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus