Connect with us

12 SEMNE că iubitul tău te ÎNȘALĂ

Uncategorized

12 SEMNE că iubitul tău te ÎNȘALĂ

12 SEMNE că iubitul tău te ÎNȘALĂ

Dacă aveai vreo bănuială însă nu erai sigură, verifică aceste seme și vei putea trage o concluzie.

# 1 Îţi spune că nu pregătit pentru o relaţie

Dacă abia aţi început să petreceţi timp împreună şi el are grijă să îţi atragă atenţia asupra faptului că nu este pregătit pentru o relaţie, ar trebui să iei acest lucru ca pe un semn de avertizare, mai ales dacă acţiunile pe care voi doi le desfăşuraţi împreună sunt în concordanţă cu ce ar face doi oameni care au o relaţie.

# 2 Îşi foloseşte şi verifică telefonul în permanență

În cazul în care iubitul tău îşi foloseşte telefonul chiar şi atunci când merge la toaletă sau stă la coadă pentru a plăti cumpărăturile, ar trebui să fii puţin mai atentă la restul lucrurilor pe care le face. S-ar putea să descoperi lucruri suspecte.

# 3 Nu postează lucruri legate de tine pe reţelele sociale

Societatea în care trăim se învârte în jurul internetului şi a activităţilor desfăşurate pe reţelele sociale, aşa că dacă prietenul tău este excesiv de atent în legătură cu apariţiile tale pe conturile lui, atunci ar trebui să îţi pui anumite întrebări.

# 4 Îţi dă atenţia până la limita la care ştie că vei rămâne lângă el

Atunci când îţi dai seama că prietenul tău îţi acordă atenţie doar până la nivelul de suficiență şi pentru a se asigura că nu îi vei reproşa acest lucru, înseamnă că el te priveşte ca pe o responsabilitate şi nu se mai bucură să aibă grijă de tine.

# 5 Te manipulează

Indiferent că vorbim despre ce ai vrea să mănânci la prânz sau despre ce emisiune veţi viziona la televizor, dacă observi că prietenul tău face tot posibilul pentru a te manipula astfel încât să ajungi să iei deciziile pe care şi le-ar fi dorit el şi nu tu, înseamnă că nu te mai respectă aşa cum ar fi trebuit să o facă.

# 6 Anulează constant întâlnirile voastre

Dacă vă faceţi planuri şi te trezeşti că anulează toate întâlnirile cu 30 de minute înainte, fără a avea un motiv serios, înseamnă că nu mai acordă importanță timpului petrecut cu tine.

# 7 Evită orice angajament

Unul dintre semnele că prietenul tău te înşală este acela că evită sau refuză să mai facă orice fel de planuri care te implică şi pe tine. În cazul în care are motive întemeiate pentru a face acest lucru, nu trebuie să te superi pe el, însă dacă ţi se pare că motivele sunt puerile sau stupide, ar trebui să nu mai ai la fel de multă încredere în el.

# 8 Te minte mereu

O persoană care te înşală va fi tentată să te mintă constant, indiferent de context sau de importanța minciunii. Vor exista multe ocazii în care îl vei prinde cu minciuni mici legate de persoanele cu care vorbeşte la telefon sau locul în care a mers de dimineaţă.

# 9 Este apelat de numere de telefon neintroduse în agendă

În cazul în care observi că poartă tot felul de conversaţii prin mesaje sau că primeşte apeluri de la numere care nu sunt introduse în agendă, ar trebui să începi să te întrebi dacă nu cumva se întâmplă ceva suspect la mijloc.

# 10 Se supără de fiecare dată când îi pui întrebări

Dacă îi pui întrebări simple precum ce a făcut seara trecută sau cu cine se întâlneşte mâine seară şi observi că se supără fără vreun motiv întemeiat, înseamnă că îţi ascunde nişte lucruri şi este speriat de faptul că tu le-ai putea afla.

# 11 Îşi preţuieşte mai mult intimitatea

Dacă observi că brusc este mai atent şi că ţine mai mult la timpul pe care îl petrece singur sau că nu mai vrea să fii la fel de apropiată de el sau să petreceţi la fel de mult
timp la el acasă, înseamnă că vrea să păstreze anumite lucruri la distanţă de tine.

# 12 Vorbeşte mereu despre alte femei

Atunci când iubitul tău vorbeşte constant despre alte femei în preajma ta, înseamnă că atenţia sa nu mai este concentrată pe tine şi pe relaţia voastră şi ar trebui să priveşti acest lucru ca pe un semnal de avertizare.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus