Connect with us

6 invenții GENIALE care te vor face să VREI să le ai

LIFESTYLE

6 invenții GENIALE care te vor face să VREI să le ai

6 invenții GENIALE care te vor face să VREI să le ai

Invețiile ne simplifică viața și ne ajută să ne ducem la îndeplinire sarcinile într-un mod plăcut și interesant! Dacă vrei să vezi care sunt unele dintre cele mai interesante și inovative invenții, citește următorul articol!

Tehnologia avansată și invențiile sunt cele care ne simplifică viața și ne-o fac mai interesantă! Probabil nici nu am putea să ne imaginăm viața actuală fără telefon mobil, aragaz sau mijloace de transport. Însă indiferent de cât de multe am avea, mereu vor exista alte lucruri pe care vom vrea să le facem și care de multe ori par să fie de nerezolvat. Din fericire, invențiile ne sar în ajutor, iar în momentul în care acestea vor fi disponibile pe piață, lucrurile vor deveni mult mai simple și mai interesante! Iată care sunt unele dintre cele mai noi și folositoare astfel de invenții!

1. Patul special pentru îmbrățișări

159005-r3l8t8d-650-133332_343664432395657_1819408491_o

Cu toții știm cât de frumoase sunt nopțile în care tu și partenerul tău dormiți îmbrățișați însă, de foarte multe ori problema amorțelii mâinii poate deveni un impediment. Acest pat este dotat cu un spațiu special pentru mâna bărbatului, astfel că tu vei putea dormi așezată pe el, fără să îl rănești.

2. Masa de călcat care se transformă în oglindă

159155-r3l8t8d-650-1737-1

Mesele de călcat sunt unele dintre obiectele care cu greu își găsesc locul în casele noastre și sfârșesc de cele mai mule ori sprijinite de un perete. Dacă însă masa de călcat ar incorpora și o oglindă, cu siguranță utilitatea acesteia s-ar schimba și ar fi mult mai ușor de integrat in spațiul nostru de locuit.

3. Suportul pentru ojă

159555-r3l8t8d-650-6a08d38e7671aaf0855dd0cd452c7861

Femeilor le va plăcea întotdeauna să aibă o manichiură frumoasă, chiar dacă acest lucru impune de multe ori anumite sacrificii. Cred că nu există fată care să nu își fi sprijinit oja pe picioare, străduindu-se să o așeze în poziția perfectă. Cu siguranță viața noastră și ritualul aplicării ojei s-ar simplifica considerabil dacă am avea la dispoziție acest suport special.

4. Noptiera cu tavă de servire incorporată

159805-r3l8t8d-650-avca-criticacom

Ideea unui mic dejun la pat poate fi extrem de romantică, însă farmecul momentului poate fi cu ușurință stricat de o farfurie răsturnată sau de o tava care trebuie constant așezată într-o anumită poziție. Acest gen de noptieră îți va putea folosi și pe post de tavă de servire, astfel ca mâinile tale și ale partenerului vor fi libere și nu te vei îngrijora ca ți-ai putea murdări așternuturile.

5. Șezlongul alimentat de panouri solare

160005-r3l8t8d-650-klupa-za-parkove-budunosti-4

Senzația plăcută pe care o avem atunci când stăm întinși într-un șezlong nu se compară cu nimic altceva. Dacă până acum singurul inconvenient al șezlongului era faptul ca nu putea funcționa și pe post de spațiu de lucru, acum acest lucru se schimbă, șezlongul fiind alimentat prin intermediul panourilor solare, stându-ne apoi la dispoziție ca sursă de energie pentru alimentarea gadget-urilor noastre.

6. Covorașul alarmă

160605-r3l8t8d-620-stand-up-to-wake-up-simple-as-that-1

Trezitul dimineața poate fi un lucru foarte chinuitor și tuturor ni s-a întâmplat să ne închidem alarmă iar apoi să ne culcăm la loc. Acest gen de ceas deșteptător este incorporat într-un covoraș, astfel că alarma nu va înceta să sune decât în momentul în care ne vom ridica în picioare.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus