Connect with us

POVESTEA TA – Am plecat atunci singură la drum cu micuții mei

POVESTEA TA

POVESTEA TA – Am plecat atunci singură la drum cu micuții mei

POVESTEA TA – Am plecat atunci singură la drum cu micuții mei

La 16 ani l-am întâlnit pe cel care urma să îmi fie soț și tată al copiilor dar lucrurile nu au mers cum mă așteptam…

Astăzi aflăm povestea Andreei, o femeie care a intrat într-o relație nocivă de la o vârstă foarte fragedă și care nu reușește să își găsească fericirea.

Citește-i povestea și spune-ne care este sfatul tău pentru ea.

Bună fetelor, numele meu este Andreea şi aş vrea să va împărtăşesc povestea mea.

Încă de la vârsta de 16 ani am avut o relaţie cu un bărbat care ulterior a devenit soţul meu şi tatăl copiilor mei. Relaţia noastră a evoluat foarte repede şi fără ca eu să am control asupra ei, aşa că lucrurile nu au mers foarte bine prea mult timp. Am ajuns într-un final la divorţ din dorinţa mea, întrucât aflasem de aventurile lui cu numeroase femei.

Am decis atunci să pornesc la drum singură, împreună cu micuţii mei copii, o fetiţă de 6 ani şi un băieţel de 4 ani. I-am avut alături de mine pe mama şi pe fratele meu care m-au sprijinit necondiţionat şi au avut grijă să nu mă simt singură.

În timpul procesului de divorţ am cunoscut un alt bărbat care m-a făcut să cred că prin el pot cunoaşte adevărata iubire şi că el m-ar putea proteja cu adevărat de tot răul din jurul meu. Însă nici acum nu simt că sunt pe deplin fericită.

Am senzaţia că el nu este foarte serios în gândurile sale cu mine deşi el şi-a dorit foarte mult ca noi doi să începem această relaţie. Şi el este divorţat şi are un copil. Îmi aduc aminte de momentele în care îmi spunea că nu mă voi mai simţi singură şi că sunt singura femeie pe care şi-o doreşte. Acum simt că îi este frică de responsabilitate, deşi ştia la ce se înhamă atunci când ne-am cunoscut.

Nu înţeleg ce nu funcţionează cum trebuie, ce ar trebui să fac pentru ca mie şi copiilor mei să ne fie bine? De ce oare este atât de complicat să ai o relaţie normală, simplă şi frumoasă?

Nu ştiu dacă ar trebui să termin această relaţie sau să o continui aici, nu ştiu ce ar trebui să fac după ce iau o decizie…

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din POVESTEA TA

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus