Connect with us

8 lucruri pe care BĂRBAȚII le vor de la FEMEI

LIFESTYLE

8 lucruri pe care BĂRBAȚII le vor de la FEMEI

8 lucruri pe care BĂRBAȚII le vor de la FEMEI

Tu știi ce vrea bărbatul tău de la tine? Aceste 8 lucruri te vor ajuta să îți dai seama!

Fiecare om are anumite pretenţii de la cel de lângă el şi, aşa cum femeile au anumite pretenţii de la bărbatul care le stă alături precum iubire, atenţie sau protecţie, la fel şi bărbaţii au anumite aşteptări de la partenerele lor de viaţă.

Dacă vrei ca bărbaţii să încerce să te cunoască mai bine şi să îşi dorească să petreacă cât mai mult timp în jurul tău, încearcă să îți dezvolţi aceste 8 calităţi!

# 1 REACŢIONEAZĂ ONEST

Nu încerca să fii niciodată falsă în reacţiile tale. Sunt foarte rare momentele în care acest lucru nu devine evident, iar credibilitatea ta va scădea considerabil atunci când bărbaţii vor vedea că nu ai reacţii oneste.

# 2 RÂZI CU EL

Şi bărbaţii îşi doresc să fie făcuţi să râdă şi să poată glumi cu persoana de lângă ei. O fată cu simţul umorului va fi întotdeauna mai interesantă şi mai atrăgătoare, iar buna-dispoziţie este contagioasă, aşa că toţi îşi vor dori să petreacă timp alături de tine.

# 3 ONESTITATE

Orice relaţie serioasă trebuie să se bazeze pe onestitate şi pe încredere. Acestea două reprezintă fundamentul unei interacţiuni umane de lungă durata, aşa că este foarte important să fii întotdeauna cât se poate de sinceră. Încrederea este foarte greu de recâştigat odată ce ai pierdut-o, aşa că încearcă să îl convingi pe cel de lângă tine că eşti de încredere, încă de la început.

# 4 SPAŢIU

Nu trebuie niciodată să îl copleșești pe cel de lângă tine. Este normal să vrei să petreci timp cu persoana la care ţii, însă aceasta îşi va dori la rândul său să poată petrece timp cu ceilalţi prieteni sau chiar singur. Nu trebuie să uiţi faptul că fiecare dintre noi vrea să aibă o viaţă proprie, indiferent de lucrurile pe care le trăieşte alături de cel cu care este într-o relaţie. Acordă-i tot spaţiul de care are nevoie şi vă veţi bucura şi mai mult de timpul pe care îl petreceţi împreună.

# 5 COMUNICARE

Bărbaţii nu sunt cititori de gânduri, ei nu-şi vor da niciodată seama care sunt lucrurile pe care tu ai vrea ca el să le spună sau să le facă, aşa că încearcă să te exprimi mereu cât mai clar şi mai concis. Spune-i ce simţi şi ce gândeşti, însă nu te îndepărta prea mult de la subiect, cel mai probabil nimeni nu va fi interesat de toate detaliile pe care în mod normal le spui prietenelor tale.

# 6 SUSŢINERE

Dacă ţii la bărbatul de lângă tine, trebuie să îl susţii întotdeauna şi să îi arăţi că se poate baza pe tine. Nu îi frânge speranţele şi arată-i că ai încredere în el şi în lucrurile pe care el vrea să le facă. În acest fel, el va aprecia foarte mult susţinerea ta şi va vrea să te facă parte din planurile sale de viitor.

# 7 ÎNCREDERE

Aşa cum am menţionat anterior, încrederea este un punct cheie al oricărei relaţii. Dacă tu îi vei cere constant confirmări pentru lucrurile pe care ţi le spune precum unde este, cu cine sau ce face, el nu îşi va mai dori să vorbească cu tine despre activităţile sale. Încrederea este reciprocă aşa că, dacă vrei ca bărbatul tău să aibă încredere în tine, este esenţial să îi arăţi că şi tu ai încredere în el.

# 8 ACCEPTARE

Fiecare dintre noi îşi doreşte să fie înţeles şi acceptat aşa cum este. Este foarte important ca bărbatul tău să nu creadă că vrei să schimbi lucruri la el sau că vrei să îl modelezi astfel încât să fie mai bun pentru tine. El va aprecia mult mai mult schimbările atunci când îşi va da seama că acestea îl vor ajuta să evolueze şi să se dezvolte.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus