Connect with us

Cum îți aplici CORECT fondul de ten

http://edamagazine.ro/wp-content/uploads/2016/12/videoplayback.mp4

FASHION & BEAUTY

Cum îți aplici CORECT fondul de ten

Vrei să vezi care sunt lucrurile de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi fondul de ten și care este modul in care trebuie să îl aplici? Aici vei găsi toate informațiile necesare!

Fondul de ten este un produs cosmetic care nu trebuie să lipsească din trusa de machiaj a unei femei.

Acesta are foarte multe beneficii pe lângă simpla acoperire a imperfecţiunilor de pe ten. Acesta uniformizează nuanţa pielii tale şi te ajută să te protejezi împotriva factorilor nocivi din mediul extern şi a a razelor ultra violete.

Există însă câteva lucruri de care trebuie să ţii cont atunci când îţi alegi fondul de ten.

Asigură-te că acesta este potrivit pentru tipul tău de ten.

Fiecare dintre noi are un tip de ten diferit, aşa că este normal ca un produs care i se potriveşte foarte bine unei alte fete să nu se dovedească a fi la fel de folositor şi pentru noi. Există 3 tipuri de ten – uscat, gras şi mixt. Pentru fiecare tip de ten există un fond de ten special. Dacă nu ştii care este tipul tău de ten, intră într-un magazin de cosmetice, demachiază-te şi roagă una dintre angajate să te ajute cu o consultaţie.

Abia după ce îţi vei cunoaşte foarte bine tipul de ten vei putea să alegi un fond de ten care să ţi se potrivească.

Unde testăm fondul de ten?

Foarte multe fete testează fondul de ten pe încheietura mâinii şi ajung acasă şi îşi dau seama că au achiziţionat nuanţa greşită. Faţa ta este luminată mult mai mult de soare decât încheieturile tale, aşa că este normal ca nuanţele acestora să difere. Ar fi ideal să îţi testezi fondul de ten pe zona maxilarului. Aplică 3-4 nuanţe de fond de ten una lângă cealaltă. Cea dintre ele care se va observa cel mai puţin este cea care ţi se va potrivi cel mai bine.

După ce ai testat astfel fondul de ten, încearcă să verifici dacă obţii același efect şi la lumină naturală. Magazinele de cosmetice sunt luminate artificial şi este posibil să nu îţi dai seama care va fi rezultatul pe care îl vei obţine atunci când vei purta fondul de ten în lumină naturală.

Fondul de ten nu trebuie să îţi încarce tenul şi nici să îţi ofere un aspect de mască. Evită să îţi încarci inutil pielea atunci când ai nevoie de acoperire în doar câteva zone.

Nuanţa tenului nostru se schimbă pe parcursul anului şi al anotimpurilor, aşa că ar fi ideal să îţi cumperi două nuanţe ale aceluiaşi fond de ten pentru a le putea amesteca una cu cealaltă. Nu uita că nu este recomandat niciodată să combinăm două fonduri diferite de ten.

Pentru a vedea cum să îţi aplici fondul de ten, urmăreşte tutorialul de mai sus.

Continuați lectura
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus