Connect with us

Cele mai CELEBRE 8 rochii purtate vreodată

FASHION & BEAUTY

Cele mai CELEBRE 8 rochii purtate vreodată

Cele mai CELEBRE 8 rochii purtate vreodată

Nu există nicio femeie care să nu fi purtat niicodată o rochie! Însă de ce are nevoie o rochie pentru a deveni o apariție memorabilă?

Rochia a fost mereu o piesă vestimentară extrem de versatilă, reprezentând una dintre cele mai simple alegeri pentru femei. De-a lungul timpului, rochiile s-au schimbat foarte mult în funcție de preferințele femeilor, activitățile desfășurate de acestea și de trenduri.

Există totuși anumite orhii care vor rămâne întotdeauna în memoria colectivă a oamenilor, fie prin faptul că au fost extrem de frumoase iar femeile care le-au purtat au arătat senzațional sau, dimpotrivă, dezastruos.

Marilyn Monroe

Seven Year Itch, 1955

Rochia care pare în scena legendară de deasupra unei guri de aerisire a ajuns să fie considerată conică, inspirând numeroşi designeri şi vedete de la Hollywood. În ciuda aspectului său aparent simplu, acest tip de rochie va face orice femeie să arate elgantă şi seducătoare.

Julia Roberts

Pretty Woman, 1990

Multe persoane susțin că urmăresc filmul Frumuşica doar de dragul transformării incredibile pe care personajul interpretat de Julia o are. Nu este de mirare că această rochie roşie, accesorizată cu mănuşi albe şi un coc elegant a devenit un look abordat ulterior de foarte multe femei.

Angelina Jolie

Angelina Jolie este una dintre vedetele care arată minunat la fiecare apritie de pe covorul roşu. Stilul acesteia, extrem de elegant însă foarte senzual în acelaşi timp, face ca orice rochie purtată de ea să arate minunat. Una dintre cele mai interesante rochii ale acesteia a fost cea neagră cu crăpătură înaltă pe picior, purtată la Premiile Oscar.

Cenuşăreasa

Cenuşăreasa, 1950

Rochia de bal pe care Cenuşăreasa o primeşte de la zâna cea bună a devenit una dintre rochiile cele mai recognoscibile, în ciuda faptului că este purtată de un personaj de desen animat. De atunci şi până acum, foarte mule femei asociază rochia acesteia cu rochia pe care ar trebui să o poarte o prinţesă.

Elizabeth Taylor

Cleopatra, 1963

Atunci când a jucat rolul Cleopatrei, Elizabeth Taylor a purtat o rochie aurie maiestuoasă, care s-a potrivit perfect statutului acesteia de regină. Deşi aceasta este una dintre cele mai uşor recunoscute rochii, toate celelalte apariţii ale Cleopatrei au devenit iconice şi au surprins prin complexitatea lor.

Sharon Stone

Instinct primar 1992

Probabil că scena din Instinct Primar este una dintre cele mai seducătoare scene jucate vreodată, fiind reprodusă de foarte multe ori. Datorită notorietăţii acestei scene, rochia pe gât purtată de Sharon Stone a devenit una dintre cele mai celebre rochii, ajungând să fie una dintre cele mai senzuale alegeri vestimentare ce pot fi făcute de femei.

Bjork

Premiile Oscar 2001

Bjork a uimit întotdeauna prin apariţiile sale nonconfromiste, însă cea mai celebră astfel de apariţie a fost cea în rochia lebădă de la Oscarurile din 2001. Deşi cântăreaţa a fost considerată una dintre cele mai prost îmbrăcate de pe covorul roşu, rochia sa a intrat de asemenea şi în topul celor mai cunoscute piese vestimentare.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a fost întotdeauna faimoasă pentru corpul său superb şi seducător. Din cauza acestui lucru, foarte mulţi oameni au fost uimiţi atunci când cântăreaţa a ales să poarte această rochie care nu a pus-o deloc în valoare.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus