Connect with us

8 produse simple pe care le poți transforma în preparate DELICIOASE

LIFESTYLE

8 produse simple pe care le poți transforma în preparate DELICIOASE

8 produse simple pe care le poți transforma în preparate DELICIOASE

Cauți idei interesante pentru a transforma preparatele tale în creații interesante? Aici vei găsi tot ce ai nevoie!

Indiferent ca ești o gospodină desăvâșită sau că din când în când vrei sa îi surprinzi pe cei dragi cu o gustare preparată interesant, nu este neapărat nevoie să studiezi ore în șir cărțile de bucate pentru a reuși să faci acest lucru. Încearcă una dintre aceste 8 idei interesante și preparatele tale vor fi în centrul atenției.

1. Banane congelate înmuiate în ciocolată albă.

Această idee poate fi transformată într-un desert fantastic cu care îi vei surprinde pe cei dragi. Congelează bananele cu un băț de îngheţată înfipt în ele timp de 2 ore, apoi topeşte ciocolata albă şi glasează fructele. La final, poţi adăuga câteva elemente de decor.

2. Cartofi copţi cu brânză, şuncă, legume şi ou

Coace un cartof de dimensiune medie, apoi scobeşte-i interiorul şi umple-l cu brânză, legume tăiate bucăţele mici şi şuncă, apoi sparge deasupra un ou şi reintrodu-l la cuptor pentru încă 30 de minute.

3. O vază de ciocolată

În cazul în care cauţi inspiraţie pentru prezentarea unui desert la un evenimnt special, poţi să îţi confecţionezi o vază de ciocolată folosind doar un balon de plastic şi puţină ciocolată topită. Toarnă ciocolata în straturi subţiri pe partea de sus a balonului, apoi întoarce-l şi sprijină-l bine în ciocolată pentru a-l lăsa să se usuce.

4. Cuburi de cafea îngheţată

Probabil nu te-ai gândi niciodată la aşa ceva, însă a transforma cafeaua în cuburi de gheaţă te va ajuta foarte mult să faci o impresie bună pe timpul verii, când le prepari prietenilor tăi o băutură răcoritoare.

5. Umple mini-croissante cu ciocolată

Cu toţii ştim deja cât de gustoase sun croissantele. Dacă însă vei adăuga şi puţină ciocolată în interiorul acestora, vor deveni şi mai bune de atât!

6. Un mic dejun romantic pentru două persoane

Dacă vrei să creezi ceva special pentru tine şi iubitul tău, poţi să prepari un mic dejun romantic gătind ouăle în interiorul unor forme realizate din crenvurşti

7. Mere coapte

Dacă vrei să transformi clasicele mere coapte într-o variantă mai elevată a lor, le poţi scobi interiorul. Amestecă conţinutul acestuia cu câteva condimente şi zahăr şi introdu-l înapoi în măr, apoi taie câteva fâşii de cocă pentru prăjiuri şi poziţionează-le deasupra pentru a obţine o tartă miniaturală.

8. Cea mai bună combinaţie de ouă, șuncă şi caşcaval

Scobeşte interiorul unei chifle şi umple-l cu şuncă şi caşcaval, apoi pune înăuntru un ou crud, aşază capacul chiflei deasupra şi înveleşte-o în staniol. Introdu chifla astfel ambalată la cuptor pentru câteva minute.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus