Connect with us

5 beneficii SURPRINZĂTOARE ale cojilor de banane

LIFESTYLE

5 beneficii SURPRINZĂTOARE ale cojilor de banane

Dacă până acum ai aruncat cojile de banană, după ce vei citi acest articol nu vei mai face acest lucru!

Bananele sunt niște fructe extrem de benefice pentru sănătatea noastră, având în vedere conținutul ridicat al acestora de potasiu. Deși mulți dintre cei care consumă banane aleg să arunce coaja, crezând ca aceasta nu le va aduce niciun beneficiu, cojile de banană pot fi folosite în numeroase moduri!

#1 Scapă de durerile de cap

Plasează o coajă de banană pe frunte sau pe ceafă timp de câteva minute. Potasiul prezent în coaja de banană te va ajuta să te eliberezi de durerile de cap.

#2 Elimină negii

Poţi scăpa complet de negi frecând partea interioară a unei coji de banană pe zona afectată. De asemenea, coaja de banană te va ajuta să scapi de mâncărime şi să vindeci psoriazisul, atunci când repeţi această activitate de 2 ori pe zi.

#3 Albeşte-ţi dinții

Dacă îţi vei curăta dinții folosind o coajă de banană timp de câteva minute în fiecare zi, vei observa o mare diferenţă după prima săptămână. Dinții tăi vor deveni mult mai albi şi nu te vei confrunta cu durerea provocată de celelalte procese de albire.

#4 Lustruieşte-ţi obiectele

Cojile de banană pot fi foarte bune şi pentru lustruirea obiectelor de mobilier, a ustensilelor de bucătărie sau chiar a pantofilor. Bineînţeles că vei avea nevoie să ştergi suprafaţa obiectelor cu o cârpă ulterior, însă vei observa că acestea vor fi mult mai strălucitoare.

#5 Scapă de vânătăi

Cojile de banană sunt foarte eficiente pentru vindecarea vânătăilor, întrucât acestea au numeroase proprietăţi de regenerare.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus