Connect with us

8 idei GENIALE de a recondiționa obiectele STRICATE

LIFESTYLE

8 idei GENIALE de a recondiționa obiectele STRICATE

8 idei GENIALE de a recondiționa obiectele STRICATE

Transformă obiectele stricate în opere de artă în doar câteva minute!

Atunci când lucrurile noastre se strică, suntem de foarte multe ori tentaţi să le aruncăm.

Însă dacă am încerca să fim puţin mai creativi, am reuşi să găsim soluţii interesante şi ingenioase prin care să reuşim să le reparăm, adăugându-le astfel personalitate. Cu siguranţă, atunci când vor vedea rodul muncii noastre, toţi cei din jurul nostru ne vor lăuda şi vor începe să se întrebe care sunt obiectele stricate pe care ei le au şi pe care le pot readuce la viaţă într-un mod unic.

1. Un perete stricat în urma unei explozii a unei țevi de apă a fost recondiționat într-un mod ingenios prin transformarea acestuia într-o gură de acces pentru super-eroii noștri preferați, Țestoasele Ninja.   

 

2. Dacă aveți animale, atunci cu siguranță v-ați confruntat la un moment dat cu problema canapelelor sau fotoliilor agățate sau distruse. Poți acoperi însă locul respectiv cu o bucată interesantă de material sau cu o fâșie de dantelă. 

3. Dacă pâna acum ai aruncat ghivecele sparte, după ce vei vedea această poze îți vei da seama că le poți folosi pentru a confecționa un ansamblu unic pentru a-ți expune plantele. 

4. Zgărieturile de pe mașini nu sunt niciodată un motiv de bucurie și cu siguranță că niciun șofer nu își doreasca sa conducă o mașină care să fie zgâriată. Dacă însă ai un prieten talentat, ai putea să transformi zgârieturile într-o bază perfectă pentru o mică opera de artă mobilă. 

5. Desenele copilărești ale celor mici pot fi transformate în ceva memorabil, la care micuțul tău va simți că a contribuit și el. 

6. Cred că oricare dintre noi trăiește cu teama că într-o zi își va sparge telefonul. Însă poți transforma acest moment trist într-o ocazie perfecta pentru a le arăta celorlalți că poți scoate tot ce este mai bun din ce primești. 

7. Scaunele vechi și rupte pot fi readuse la viață combinându-le cu părți ale unor scaune transparente. Ansamblul final va părea extrem de modern și de interesant. 

8. Dacă până acum ai aruncat CD-urile și DVD-urile vechi pe care nu le mai folosești, ai putea să începi să le păstrezi și să le transformi într-un mozaic.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus