Connect with us

9 imagini AMUZANTE care arată prin ce trec FEMEILE

LIFESTYLE

9 imagini AMUZANTE care arată prin ce trec FEMEILE

9 imagini AMUZANTE care arată prin ce trec FEMEILE

Credeai că tu ești singura care trece prin astfel de probleme? Fiecare fată a trecut prin aceste situații!

Viața femeilor este extrem de grea! Fiecare dintre noi se confruntă zilnic cu numeroase probleme pe care bărbații nu le vor înțelege niciodată și încearcă să expună în fața acestora cea mai bună variantă a lor. Însă una dintre principalele probleme ale femeilor, este cea a așteptărilor. Oamenii se așteaptă că, dacă ești femeie, o să știi să gătești, să te îmbraci frumos și să te aranjezi și o să debordezi de feminitate și de delicatețe.

Deși nu toate reușim să facem în mod natural aceste lucruri, probabil fiecare femeie încearcă. Și cum rareori poți să ai succes de la prima încercare, din când în când trebuie să acceptăm și rezultatele mai puțin fericite ale eforturilor noastre.

 

  1. Trecutul mâinii prim păr poate fi un gest extrem de senzual și de delicat, însă părul nostru nu este întotdeauna atât de descurcat pe cât am avea noi nevoie. 

2. Fetele cu părul drept au senzația că cele cu părul ondulat e trezesc în fiecare dimineață de parcă abia ar fi ieșit de la coafor însă realitatea este cu totul alta. 

3. Să te dai cu tuș este destul de greu însă să încerci să faci ca ambele codițe să fie egale este extrem de dificil, dacă nu chiar imposibil.

4. Toate tutorialele ne vorbesc despre cum dacă ne-am usca părul cu feonul, viața noastră va fi mai bună, însă nu întotdeauna rezultatul este cel dorit.

5. Dacă te întrebi care sunt momentele în care femeile sunt cel mai vulnerabile, răspunsul este în primele momente după ce și-au făcut unghiile. 

6. Cel mai mare paradox pe care l-am văyut vreodată este o femeie stând în faţa şifonierului său plin cu haine şi urlând că nu are cu ce să se îmbrace. 

7. Dacă până acum v-aţi uitat la filme şi ați crezut că toate femeile arată ca niște prințese atunci când dorm, ar fi cazul să înțelegeți că realitatea este alta. 

8. Dacă în multe momente oglinda pare să ne fie cel mai bun prieten, telefonul se hotărăște să ne fie cel mai mare dușman! 

9. Fiecare fată este pe veci legată de prietena ei cea mai bună pentru că știe că nu va mai găsi niciodată un fotograf la fel de bun. 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus