Connect with us

Cum ne menținem silueta pe perioada sărbătorilor

Uncategorized

Cum ne menținem silueta pe perioada sărbătorilor

Cum ne menținem silueta pe perioada sărbătorilor

Ești în căutarea unui loc frumos în care să mănânci preparate gustoase alături de cei dragi? Iată care este locul potrivit pentru tine!

După cum probabil aţi văzut şi pe reţelele mele de socializare, sunt foarte mare fan Chefs Experience. Acest fapt nu se datorează doar pasiunii mele pentru sushi, ci şi atmosferei foarte calde şi plăcute pe care o simt de fiecare dată când sunt acolo.
Una dintre cele mai mai dificultăţi pe care le întâmpin atunci când merg într-un restaurant recomandat de o anumită persoană este alegerea preparatelor pe care urmează să le comand.


Îmi place să ştiu anumite lucruri desprea ceea ce urmează să mănânc, nu doar să comand cu ochii închişi. În cazul în care şi voi sunteţi asemenea mie, o să vă vorbesc puţin despre câteva dintre preparatele Chefs Experience – pentru că de-a lungul timpului am avut ocazia să încerc destul de multe dintre ele!

Foie Gras Roll este un roll extrem de bun ce conţine foie gras, piure de mango, orez şi alge.

Philadelphia Chefs Roll este un roll ce conține somon, anghilă şi avocado.

Pentru cei care sunt fani Gunkan, vă anunţ că veţi fi foarte încântaţi de varianta sa cu caviar roşu chiar din Peninsula Kamceatka.
Toate preparatele sunt pregătite folosindu-se cele mai bune şi mai proaspete ingrediente de către chef-ul de renume Natasha.


Pentru cei care vor să se bucure de experienţa unui sushi însă nu vor ca acesta să conţină carne, cele două variante de sushi vegetarian vă stau la dispoziţie:

Vegan Chuka Roll (orez, avocado, alge chuka, alge nori, roşii uscate, ardei gras, castravete) 210 gr – 15 lei

Avocado Truffle Roll (orez, pastă de trufe, alge nori, castravete, ciuperci, ardei gras, mix de salată, ulei de măsline) 170 gr – 17 lei


Dacă nu eşti fan sushi sau roll-uri şi ai vrea să optezi pentru nişte preparate mai clasice, îţi recomand fie Supa Bouillabaise (cu fructe de mare: peste, tentacule de calamar, creveţi şi scoici) sau doradă la cuptor cu piure de mazăre, sparanghel, dovlecel şi lămâie caramelizată.

Toate preparatele despre care v-am vorbit sunt extrem de uşoare şi nu îţi vor adăuga nici măcar un gram în plus aşa că, dacă eşti preocupată de silueta ta, nu va fi nevoie să te îngrijorezi în timp ce mănânci. Preparatele sunt extrem de săţioase fără însă a fi grele, aşa că vei pleca întotdeauna de aici cu o stare bună.

Dacă eşti amator de deserturi, ei bine Chefs Experience a pregătit pentru tine şi un desert, de asemenea sub formă de roll – Chocolate Sesame Roll (desertul sub formă de sushi cu ciocolată, cremă de brânză, piersică şi topping de ciocolată). Acest preparat este unic în Bucureşti, fiind o specialitate a casei la categoria deserturilor.

Chefs Experience serveşte sushi de miercuri până duminică, după ora 18.00 aşa că, data viitoare când căutaţi un restaurant pentru o cină alături de cei dragi, acesta va fi locul potrivit.

 

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus