Connect with us

6 metode NATURALE de mărire a SÂNILOR

LIFESTYLE

6 metode NATURALE de mărire a SÂNILOR

6 metode NATURALE de mărire a SÂNILOR

Ai vrea să îți mărești sânii fără a apela la intervenția chirurgicală? Încearcă aceste metode.

Deşi sânii de dimensiuni mici sunt în principiu rezultatul unor cauze genetice, ei pot fi de asemenea legaţi de lipsa unor substanţe nutritive, hormoni sau alţi compuşi de acest fel.

Deşi operaţiile estetice s-au dezvoltat foarte mult şi din ce în ce mai multe femei apelează la intervenţiile chirurgicale pentru a-şi mării sânii, există însă şi câteva metode prin care aceştia pot fi măriţi în mod natural.

# 1 Foloseşte ierburi medicinale

Foarte multe persoane susţin că anumite plante medicinale pot declanşa o creştere a sânilor, însă nu orice astfel de plantă poate fi neapărat benefică pentru sănătatea ta. Plantele eficiente în stimularea creşterii sânilor sunt cele aromatice, precum trifoiul roşu, schinduful, palmierul, yamul sălbatic, chimenul dulce, laptele de ciulin, păpădia şi măcrişul.

#2 Bea ceai de Camellia

Această plantă este exemplul perfect de plantă medicinală utilizată în mod corect. Ceaiul de Camellia conţine plante precum schinduf şi chimen dulce. Gustul acestuia este extrem de puternic şi de amar, aşa că ar fi ideal să îl combini cu miere atunci când îl bei.

# 3 Aminoacizii

Aminoacizii sunt extrem de buni pentru sănătatea ta, însă s-a dovedit că pot fi eficienţi şi în ceea ce priveşte creşterea sânilor. Aceştia sunt implicaţi în procesul de formare a proteinelor, care sunt bogate în substanţe nutritive şi ajută şi la funtionarea hormonilor, care de asemenea au rol în creşterea sânilor.

# 4 Masajul sânilor

Masajul sânilor tăi poate fi de asemenea eficient atunci când încerci să le creşti dimensiunea, însă este foarte important să utilizezi un ulei special ce se găseşte la farmacie. Masajul trebuie să fie delicat, efectuează mişcări circulare de 300 de ori în jurul fiecărui sân.

# 5 Evită cofeina şi zahărul

Dacă vrei că sânii tăi să fie mari şi sănătoşi, ar trebui să începi să reduci aportul de cafea şi de zahăr din dieta ta. Cafeina prezentă în cafea şi zahărul sunt responsabile pentru încetinirea procesului de creştere a sânilor. Poţi înlocui zahărul cu mierea şi cafeaua cu ceaiul verde.

# 6 Alege măsura potrivită a sutienului

Unul dintre principalele motive pentru care sânii tăi nu sunt bine conturaţi, este purtatul unui sutien ales în măsura greşită. Este important să alegi un sutien care să ţi se potrivească perfect, oferindu-le sânilor tăi tot suportul de care au nevoie, fără să existe zone în care aceştia să fie strânşi în mod excesiv.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus