Connect with us

10 OBICEIURI ale cuplurilor care se IUBESC

LIFESTYLE

10 OBICEIURI ale cuplurilor care se IUBESC

10 OBICEIURI ale cuplurilor care se IUBESC

Aceste 10 lucruri fac diferența dintre cuplurile normale si cele care se iubesc cu adevărat.

Cu toţii ştim deja că nu există două persoane identice şi că extremele se atrag, aşa că nu este neobişnuit să vedem cum doi oameni care formează un cuplu sunt extrem de diferiţi unul de celălalt. Astfel, este necesar ca tu şi partenerul tău să vă completaţi unul pe altul, fără să fie nevoie să vă asemănaţi în toate aspectele vieţii.

Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care psihologii au stabilit că este foarte bine ca persoanele care formează un cuplu să le facă împreună. Atunci când aceste lucruri devin obiceiuri iar obiceiurile sunt încorporate în rutină, relaţia voastră va fi pe drumul cel bun.

1. Mergeţi la culcare în acelaşi timp

Vă mai amintiți momentele de la începutul relaţiei când nu mai aveaţi răbdare să mergeţi împreună în pat? Cuplurile fericite rezistă tentaţiei de a merge la culcare în momente diferite. Este foarte important ca cei doi să reuşească să se sincronizeze unul cu celălalt, indiferent că îşi încep ziua următoare la ore diferite.

2. Stabiliţi hobby-uri comune

După momentul în care pasiunea începe să se domolească, este foarte posibil să vă daţi seama că nu aveţi atât de multe lucruri în comun precum vă aminteaţi, aşa că este foarte important să stabiliţi câteva activități pe care să le puteţi face împreună şi care să va bucure pe amândoi. Chiar dacă nu aveţi pasiuni comune, dacă vă iubiţi, veţi reuşi să găsiţi lucruri care să vă lege şi vă apropie. În acelaşi timp, niciunul dintre voi nu ar trebui să renunţe la interesele sale personale, întrucât acestea sunt cele care vă ajută să rămâneți fericiți.

3. Mergeţi ţinându-vă de mână sau unul lângă altul

Este foarte important să reuşiţi să vă sincronizaţi unul cu celălalt atunci când mergeţi pe stradă sau când vă plimbaţi. Evitaţi să vă lăsaţi în urmă unul pe celălalt sau să vă despărţiţi prea des. Acordaţi atenţie partenerului vostru şi vă veţi completa mult mai bine unul pe altul.

4. Transformaţi încrederea şi iertarea în lucruri constante

Într-o relaţie fericită, este extrem de important ca partenerul tău să se simtă în largul lui. Indiferent că treceţi printr-o ceartă sau aveţi o perioadă mai delicată, este important să ştiţi amândoi că vă puteţi ierta şi că puteţi trece împreună peste momentele grele. Atunci când încrederea şi iertarea nu par a fi lucruri mereu prezente, partenerul vostru nu se va simţi liber să spună sau să facă orice îi trece prin cap.

5. Concentraţi-vă mai mult asupra lucrurilor pe care partenerul le face bine, nu asupra celor greşite

Atunci când veţi căuta lucruri pe care cel de lângă voi le face în mod greşit, veţi ajunge mereu să descoperiţi ceva. Este mult mai uşor să vezi lucrurile greşite, însă este foarte important să reuşeşti să vezi părţile bune ale omului de lângă tine. În mod similar, dacă veţi vrea să vedeţi care sunt lucrurile pe care partenerul le face bine, este imposibil să nu ajungeţi la niciun rezultat. Totul se rezumă la lucrurile pe care vreţi să le atrageţi în jurul vostru.

6. Îmbrăţişaţi-vă de fiecare dată când vă vedeţi la sfârşitul zilei

Corpurile noastre sunt concepute astfel încât să răspundă foarte bine la stimuli tactili, aşa că orice gesturi precum mângâierile, strânsul de mână sau îmbrăţişările ne vor face să ne simţim mai relaxaţi şi mai confortabil. În acelaşi timp, îmbrăţişatul este o modalitate foarte bună de a elimina stresul, aşa că dacă vă veţi îmbrăţişa partenerul la sfârşitul fiecărei zile de muncă, vă veţi asigura că acesta se va simţi bine lângă voi.

7. Spuneţi-vă „Te iubesc” şi „Să ai o zi bună” în fiecare dimineaţă

Spunându-vă aceste câteva cuvinte drăguţe, vă asiguraţi că veţi avea parte de un început de zi mult mai cald şi mai relaxat, iar partenerul vostru se va gândi cu drag la voi pe tot parcursul zilei. Făcând acest lucru, îi veţi da partenerului vostru ocazia de a se bucura la gândul că, indiferent de ce se va întâmpla pe parcursul zilei, se va putea întoarce în braţele voastre la sfârşit.

8. Uraţi-vă „Noapte bună” în fiecare noapte, indiferent de modul în care vă simţiţi

Chiar dacă sunteţi supăraţi pe partenerii voştri sau aţi avut o zi grea şi nu vă doriţi decât să vă culcaţi cât mai repede, este foarte important să nu omiteţi această ultimă urare din zi. Dacă îi veţi spune noapte bună celui de lângă voi în fiecare noapte, nu doar că acesta se va duce la culcare bucurându-se că are pe cineva care îi vrea binele lângă el, însă va începe să îşi dorească să audă acest lucru în fiecare seară, pentru cât mai mult timp.

9. Acordaţi-vă atenţie şi pe timpul zilei

Indiferent că aveţi o zi aglomerată sau nu, încercaţi să găsiţi un moment în care să îi arătaţi partenerului că vă gândiţi la el şi că starea lui este importantă pentru voi. Un apel de doar 3 minute poate face ca persoana iubită să se simtă mult mai apreciată şi mai importantă şi o va ajuta să îşi reamintească de faptul că la sfârşitul zilei se va întoarce la voi. Dacă va avea o zi bună, se va bucura să găsească câteva momente în care să vă povestească despre acest lucru, iar dacă are o zi proastă, a vedea că sunteţi alături de el îl va bucura.

10. Fii mândru atunci când eşti cu partenerul tău

Cuplurile fericite sunt mereu încântate să fie văzute împreună în public şi nu se feresc de la a se mângâia, lua în braţe sau săruta în public. Chiar dacă nu sunteţi fani înfocaţi ai acestui gen de afecţiune, este foarte posibil ca o astfel de atenţie să îl facă pe partenerul vostru să se simtă şi mai iubit şi mai important pentru voi.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din LIFESTYLE

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x