Connect with us

8 poze care arată diferența dintre AȘTEPTĂRI și REALITATE

LIFESTYLE

8 poze care arată diferența dintre AȘTEPTĂRI și REALITATE

8 poze care arată diferența dintre AȘTEPTĂRI și REALITATE

Credeai că lucrurile vor fi întotdeauna așa cum ne așteptăm? Ei bine, nu e chiar așa!

Așa cum probabil am auzit și noi de multe ori, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Această zicală poate fi aplicată în foarte multe domenii, indiferent că ne referim la o rochie pe care ai comandat-o și care arată complet diferit față de ceea ce tu credeai că ai cumpărat sau că ai crezut că un gest pe care îl faci îți va ieși mult mai bine decât s-a întâmplat de fapt, suntem foarte des puși față în față cu situatii în care rezultatul pe care l-am obținut nu este același cu cel pe care îl așteptam.

Creșterea bărbii – cum crezi că vei arăta VS. cum o să arăți de fapt.

Nu toți bărbații au fost lăsați pe Pământ cu posibilitatea de creștere a unei bărbi ruptă din povești care să dea toate femeile pe spate, însă încercarea moarte nu are!

2. Pieptănarea părului – Crezi că te vei simți ca o prințesă VS. de fapt te vei trage singură de păr.

Probabil fiecare fată a văzut la un moment dat un film sau a citit o poveste în care personajul feminin își pieptăna părul mătăsos și a încercat să reproducă această scenă, însă foarte rar părul tăv va asculta de tine și va sta potolit.

3. Acel moment în care crezi că vei avea plaja doar pentru tine VS. vei face plajă alături de alte 3000 de persoane.

Având în vedere problema supra-populării și faptul că toți oamenii caută soarele, ar trebui să ne resemnăm cu ideea ca plajele goale nu se mai găsesc decât în filmele romantice sau în poze.

4. Crezi că vei ieși din piscină ca un fotomodel VS. îți vei folosi toate forțele pentru a reuși să te împingi afară.

Momentul în care o femeie iese din piscină poate deveni extrem de senzual si poate face ca toate privirile bărbaților să fie ațintite asupra ei, însă nu toate piscinele au o margine îndeajuns de joasă pentru o astfel de ieșire și nu toate femeile dau dovadă de asemenea eleganță.

5. Totul arată mai bine în reclame – Ce crezi că o să primești VS. Ce primești de fapt.

Înțelegem cu toții că reclamele sunt menite să ne facă să cumpărăm un produs, însă parcă o doferență atât de mare este mult prea trasă de păr.

6. Parcă nici petrecerile nu mai sunt ce au fost – Ce crezi că vei face în seara de revelion VS. Ce vei face în realitate imediat după ora 00.00.

Trebuie să recunoaștem că de foarte multe ori ne extaziem atât de mult pentru seara de revelion cu câteva zile înainte, astfel încât în seara cu pricina nu reușim să mai funcționăm la capacitate maximă.

 

7. Orice student se regăsește în această imagine – Ce crezi că este important VS. totul este de fapt important.

În viața fiecăruia dintre noi intervine un examen, iar acela este momentul în care vom fi puși în fața unei decizii cu adevărat importante – Ce trebuie să învăț?

 

8. Dormitul cu bebelușul tău – Crezi că vei avea un somn pașnic VS. Până și somnul va fi un prilej de joacă.

Copiii mici pot părea adorabili și inofensivi însă, adevărul este că și ei sunt tot niște animaluțe mici care vor mereu sa primească atenție și să se joace.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus