Connect with us

10 SECRETE pentru a fi frumoasă FĂRĂ MACHIAJ

FASHION & BEAUTY

10 SECRETE pentru a fi frumoasă FĂRĂ MACHIAJ

10 SECRETE pentru a fi frumoasă FĂRĂ MACHIAJ

Ai vrea să poți să renunți complet la machiaj și să fii mândră de aspectul tău? Aplică aceste 10 trucuri!

Naturaleţea ar trebui să fie una dintre cele mai apreciate calităţi ale unei femei, mai ales având în vedere evoluţia fantastică a tehnicilor de machiaj şi de înfrumuseţare. Cu toate acestea, există anumite femei care reuşesc să surprindă pe toată lumea prin curajul lor de a ieși complet nemachiate în afara casei lor.

Cu toate acestea, există şi câteva trucuri pe care le poţi aplica pentru a arăta extrem de bine, chiar şi atunci când nu porţi deloc machiaj. Iată care sunt cele mai importante trucuri pentru a avea o frumuseţe naturală de invidiat.

1. Ai grijă de sprâncele tale

Fiind singura linie de expresie care este constant vizibilă de pe faţa ta, sprâncenele vor fi şi mai vizibile atunci când nu vei fi machiată. Forma sprâncenelor tale trebuie aleasă în funcţie de forma fetei (citeşte şi Cum să îţi alegi forma sprâncenelor în funcţie de forma feței). Dacă sprâncenele tale sunt extrem de deschise la culoare, poţi opta pentru nuanţarea uşoară a acestora pentru a le da expresivitate. Nu uita, în cazul în care părul tău este închis la culoare, sprâncenele trebuie să fie cu 1-2 nuanţe mai deschise, iar dacă părul tău este deschis la culoare, sprâncenele trebuie alese cu 1-2 nuanţe mai închise.

2. Acordă atenție zonei ochilor

Un set de gene extrem de lungi şi de voluminoase te vor face întotdeauna să arăţi absolut minunat şi să ai o privire intensă şi pătrunzătoare. Chiar dacă nu aplici rimel, curbează-ţi genele în fiecare dimineaţă. De asemenea, ar trebui să foloseşti o cremă specială pentru ochi pentru a avea o privire mereu odihnită.

Încearcă să diminuezi cât mai mult cearcănele din jurul ochilor, având grijă să dormi întotdeauna destul şi să foloseşti o cremă cu efect de albire.

3. Albeşte-ţi dinții

Se spune că unghiile şi dintîi sunt oglinda unei persoane, aşa că un zâmbet alb şi strălucitor va atrage întotdeauna atenţia. Indiferent că optezi pentru remedii naturiste de albire a dinţilor, o pastă de dinţi specială sau un tratament profesional, îngrijeşte-ţi dintîi cât mai mult cu putinţă.

4. Ai grijă de buzele tale

Orice femeie îşi doreşte să aibă buze senzuale şi frumoase iar acest lucru nu este deloc greu de obţinut. Trebuie să urmezi doar doi paşi extrem de importanţi – exfolierea şi hidratarea. În urma exfolierii elimini celulele moarte de pe suprafaţa buzelor, făcându-le să pară mai mari şi mai pline. Prin hidratare, acestea îşi vor recăpăta culoarea lor naturală şi vor părea mai sănătoase.

5. Îngrijeşte-ţi părul

Un păr sănătos te va pune întotdeauna în valoare, indiferent dacă porţi machiaj sau nu. Dacă vrei să începi să renunţi la machiaj, ar fi bine să optezi pentru o culoare naturală a părului, care să îţi pună în valoare tonurile ochilor şi pielii (citeşte şi Cum să vezi ce culoare de păr ţi se potriveşte). De asemenea, este extrem de important să ai grijă de sănătatea părului tău, aplicându-i tratamente de hidratare şi reparare. Dacă vrei să vezi care sunt măştile de păr pe care ţi le poţi face chiar la tine acasă pentru a obţine un păr absolut superb, citeşte acest articol.

6. Utilizează produse cu factor de protecţie solară

Chiar dacă iarna este un anotimp rece şi razele soarelui nu par să te afecteze la fel de tare, este extrem de important să îţi protejezi mereu pielea de razele ultraviolete. Optează pentru o cremă hidratantă care să conţină şi SPF şi te vei asigura că pielea ta va arăta minunat.

7. Acordă atenţie pielii tale

Pielea noastră este extrem de sensibilă iar orice agresiune poate duce la deteriorarea sau îmbătrânirea ei. Aplicarea prea dură a cremei sau folosirea unor scrub-uri mult prea abrazive pot cauza pierderea elasticităţii pielii. Este important să investeşti în cele mai bune produse de îngrijire pentru piele pe care ţi le poţi permite.

8. Acordă-ţi îndeajuns de mult timp pentru somn

Deşi fiecare persoană are nevoie de un număr diferit de ore de somn, este important să nu adormi mai târziu de ora 12 şi să încerci să dormi cel puţin 6 ore. Pe parcursul somnului, pielea secretă anumite substanţe hrănitoare care o ajută să se regenereze. Lipsa somnului va facilita îmbătrânirea pielii şi apariţia ridurilor premature.

9. Ai grijă la regimul alimentar

Este normal ca aspectul nostru fizic să fie extrem de puternic influenţat de alimentele pe care noi le consumăm, aşa că este foarte important să acordăm atenţie dietei noastre. Alimentaţia ta ar trebui să fie bogată în legume, fructe şi produse cât mai puţin preparate. De asemenea, alimentele bogate în uleiuri naurale precum nucile, alunele sau seminţele vor ajuta ca pielea ta să capete un aspect tânăr şi sănătos.

10. Poartă culori care să te avantajeze

Fiecare dintre noi este avantajat de anumite culori, aşa că ar trebui să înveţi care sunt nuanţele care te pun cel mai bine în valoare. În cazul în care vei purta în partea de sus o piesă vestimentară într-o culoare care nu te flatează, trăsăturile tale vor părea şterse iar ochii tăi vor părea obosiţi.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus