Connect with us

Ce spune POZIȚIA în care dormi despre PERSONALITATEA ta

LIFESTYLE

Ce spune POZIȚIA în care dormi despre PERSONALITATEA ta

Ce spune POZIȚIA în care dormi despre PERSONALITATEA ta

Ești curios să vezi ce dezvăluie poziția ta preferată de somn despre tine? Aici vei găsi toate răspunsurile!

Psihologia este o ştiinţă care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, astfel că experţii pot ajunge să îşi dea seama de anumite lucruri despre tine în funcţie de cum îţi bei cafeaua, care este culoarea florilor pe care ţi le cumperi sau porţia de mâncare la care te gândeşti atunci când eşti înfometat. Mai nou, cele mai comune poziţii de somn au intrat în atenţia specialiştilor, aceştia încercând să caracterizeze succint persoanele, în funcţie de poziţia de somn pe care o preferă.

 

 

1. Dacă nu reuşeşti niciodată să adormi dacă nu te aşezi pe o parte şi nu îţi întinzi genunchii puţin spre exterior, înseamnă că eşti o persoană calmă, liniştită, pe care cei din jur se pot baza întotdeauna. Persoanele care adoptă această poziţie de somn sunt sigure pe ele şi au curaj să încerce lucruri noi, reuşind să se adapteze cu brio oricăror situaţii. Ei sunt cei care nu dispreţuiesc dimineţile şi cărora le place să fie activi şi eficienţi.
2. Dacă preferi să dormi în poziţie fetală, eşti o persoană care simte nevoia de protecţie şi atenţie constantă. Eşti o personalitate mai închisă, care preferă să se rupă de lucrurile care îi fac rău şi care nu poate fi înţeleasă la prima vedere. Pentru tine este foarte important să reuşeşti să găseşti o modalitate prin care să îţi exprimi emoţiile, alegându-ţi un hobby precum cântatul, sportul sau desenul.
3. Dacă dormi culcată pe burtă cu braţele şi picioarele aflate în extensie spre exterior, înseamnă că eşti o persoană puternică, un conducător sau un lider. Deşi îţi place întotdeauna să iei iniţiativa, există multe situaţii în care eşti impusiv, aşa că este foarte important să încerci să te temperezi. Deşi eşti impulsiv, îţi place să deţii întotdeauna controlul, să nu ai parte de surprize şi să ştii mereu următoarea mişcare a adversarilor. Eşti consturit pentru succes şi nu vei renunţa niciodată la a munci pentru lucrurile pe care ţi le doreşti.
4. Dacă dormi întins pe spate cu mâinile şi picioarele uşor îndreptate spre exterior, eşti o persoană deschisă şi pozitivă, care aşteaptă cu nerăbdare fiecare nouă bucurie a vieţii. Iți place să fii în centrul atenţiei şi să îi faci pe ceilalţi să râdă. Îţi place să duci la îndeplinire toate lucrurile pe care ţi le propui şi vrei ca toţi cei din jur să fie mândri de tine. Eşti o persoană sinceră şi asumată şi ai o personalitate foarte puternică.
5. Dacă dormi pe spate cu mâinile şi picioarele drepte, eşti o persoană cu capul pe umeri, care îşi stabileşte cu seriozitate obiectivele şi depune tot efortul posibil pentru a le atinge. Părerea ta este greu de schimbat şi preferi să nu îţi pierzi timpul cu lucruri mărunte. Deşi poţi părea dur sau sever, aceste trăsături apar doar ca urmare a seriozităţii tale şi a dorinţei tale de a fi din ce în ce mai bun.

6. Dacă dormi în poziţia flamingo, cu un picior drept şi altul strâns sub tine, eşti o persoană imprevizibilă, căreia îi place să se arunce cu capul înainte, să experimenteze lucruri noi şi să aibă parte de tot felul de aventuri. Unul dintre principalele tale defecte este acela că nu poţi să faci un plan clar de care să te ţii cu seriozitate, aşa că ar trebui să înveţi să te temperezi şi să începi să îi asculţi pe ceilalţi, întrucât sfaturile lor ţi-ar putea fi foarte folositoare.

Deşi aceste concluzii sunt bazate strict pe nişte semne psihologice, este posibil ca acestea să nu te definească în totalitate. Dacă nu ai o poziţie în care dormi constant, fie eşti o persoană extrem de greu de descifrat, fie încă nu ţi-ai definit personalitatea îndeajuns şi eşti încă într-o fază a căutărilor.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus