Connect with us

8 trucuri SIMPLE pentru a-ți păstra ELECTRONICELE curate

LIFESTYLE

8 trucuri SIMPLE pentru a-ți păstra ELECTRONICELE curate

8 trucuri SIMPLE pentru a-ți păstra ELECTRONICELE curate

Cele mai utile și rapide metode prin care îți poți curăța dispozitivele elctronice!

În cazul în care ții mult la dispozițivele tale electronice și vreo să faci tot ce este posibil pentru a le prelungi durata de folosință, înseamnă că acorzi atenție specială curățării acestora. Însă păstrarea electronicelor curate nu este o treabă atât de ușoară pe cât ne-am imagina. Dacă vrei să vezi care sunt cele mai utile și rapide metode prin care poți face acest lucru, citește acest articol!

1. O rolă pentru îndepărtat scamele de pe haine te va ajuta să îndepărtezi praful de pe boxe.

De multe ori, acumularea de praf pe suprafaţa difuzorului boxelor poate afecta chiar şi calitatea sunetului pe care acestea le emit. Trecerea rolei de praf pe suprafața difuzorului va face ca toate particulele de praf să se lipească de aceasta.

2. Căştile tale pot fi curăţate folosind o periuţă de dinţi obişnuită

Multe persoane încearcă să îşi cureţe căştile folosindu-se de un ac sau de o scobitoare, însă aceste instrumente îţi pot avaria căştile. Foloseşte o periuţă de dinţi uscată pentru a-ţi freca suprafaţa căştilor şi a scăpa de orice particule de praf sau mizerie.

3. Cablurile electrice pot fi curăţate cu o gumă de şters obişnuită

Cauciucul care este folosit pentru cablurile electrice este asemănător cu cel din care se confecţionează talpa tenișilor sau pantofilor sport. Astfel, acestea pot fi curăţate folosind o radieră şcolară, o gumă de şters obişnuită. Freacă cablurile cu gumă de şters şi vei vedea cum acestea se vor curăța imediat.

4. Foloseşte bandă adezivă pentru a-ţi curăța tastatura

Tastele computerului nostru se pot murdări foarte repede, însă este necesar să găsim o metodă delicată pentru a le curăța. Încearcă să aplici bandă adezivă pe suprafaţa acestora şi apoi să o dezlipeşti încet. Vei observa cum mare parte dintre particulele de mizerie se vor lipi de aceasta.

5. Curăță ecranele telefoanelor şi tabletelor cu o batistă pentru ochelari

Este foarte important să îţi alegi cu atenţie obiectul pe care îl foloseşti pentru a-ţi şterge ecranele dispozitivelor de tip touchscreen. Batistele pentur ochelari sunt extrem de fine şi de dense, astfel încât vor curăța mizeria, fără a lăsa dâre sau alte zgârieturi mici pe ecran.

6. Foloseşte hârtia filtrelor de cafea pentru a-ţi şterge monitorul

Materialul filtrelor de cafea este perfect pentru a curăța ecranul laptopului sau calculatorului tău. Acestea vor îndepărta praful şi eventualele urme lăsate pe suprafaţa acestora.

7. Umple micile zgârieturi cu puţin lac de unghii

Pentru această încercare, este nevoie de foarte multă atenţie şi precizie. Asigură-te că nu îţi vei strica dispozitivul acoperind butoanele acestuia cu o bucăţică de bandă adezivă, apoi aplică puţin lac de unghii pe o cârpă, apoi freacă încet cârpa pe suprafaţa ecranului. Vei observa cum micile zgârieturi vor fi umplute, iar dispozitivul tău va arăta ca nou.

8. Curață marginile telefoanelor tale cu o periuţă de dinţi

Praful şi mizeria pot ajunge cu uşurinţă în îmbinările laterale ale dispozitivelor tale, însă le poţi îndepărta cu uşurinţă folosind o periuţă de dinţi. Freacă uşor marginile telefonului cu aceasta şi vei observa cum totul se va curăța imediat.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus