Connect with us

6 TRENDURI de machiaj la care trebuie să RENUNȚI

FASHION & BEAUTY

6 TRENDURI de machiaj la care trebuie să RENUNȚI

6 TRENDURI de machiaj la care trebuie să RENUNȚI

Dacă ai crezurt că aceste trucuri sunt în continuare la modă, te-ai înșelat! Oprește-te chiar acum!

La fel ca în modă și în ceea ce privește machiajul avem de a face cu trneduri. Acestea se schimbă de la sezon la sezon, însă unele dintre ele ajung să fie considerate clasice și să fie prezente în atenția publicului pentru mai mult timp. Din păcate, unele dintre aceste trenduri nu numai că nu te pun în valoare atât de bine pe cât ar trebui, însă te pot face să arăți vulgară, demodată și neîngrijită. Dcaă vrei să vezi care sunt aceste principale trenduri nefericite și șă înveți cum să le corectezi, citește acest articol!

Accentuarea mult prea puternică a ochilor

Niciun lucru nu este bun atunci când este exagerat, iar acest lucru se aplică inclusiv în ceea ce priveşte machiajul. Deşi machiajul smokey eyes este unul care poate pune în valoare orice fizionomie, atunci când acesta este exagerat, este posibil să capeţi un aspect neîngrijit sau extrem de obosit. Limitează-te la a puncta cu culori extrem de închise, precum negrul, însă nu îţi realiza absolut tot machiajul în această nuanţă. Dacă la sfârşit vei adăuga și nişte gene false extrem de lungi şi eventual un contur negru al ochilor pe linia apei, vei obţine un efect extrem de dezorganizat.

Buzele conturate excesiv

Este normal ca fiecare femeie să îşi dorească să aibă buze cât mai mari şi mai pline, însă conturarea exagerată a acestora prin depăşirea liniilor naturale ale buzelor te va face să arăţi neîngrijită şi vulgară. În loc să alegi culori puternice cu care să îţi depăşeşti conturul buzelor, încearcă să optezi pentru o conturare uşoară, realizată puțin deasupra liniei buzelor, pentru a le corecta formă şi a le face să pară mai mari.

Genele false

Indiferent că urmăreşti trendurile sau nu, ar trebui să fii conştientă de faptul că genele false nu mai sunt la modă anul acesta. În schimb, poţi opta pentru varianta extensiilor de gene. Acestea arată mult mai natural şi nu îţi vor da aspectul de ochi acoperiţi de pânze de păianjen. Pe lângă acest lucru, comparativ cu genele false tip bandă care îţi îngreunează pleoapele extrem de tare, extensiile vor da impresia de ochi mai mari şi mai vii.

Sprâncene mult prea groase sau prea subţiri

Linia sprâncenelor este singura linie de pe faţă care conferă expresivitate şi care îţi încadrează trăsăturile, aşa că ar trebui să îţi doreşti ca sprâncenele tale să arate cât mai bine. Trebuie să mizezi pe naturaleţe şi, din nou, să te fereşti de lucrurile exagerate. Încearcă să mizezi pe linia lor naturală şi să le conturezi folosind fie un creion fin, fie o pudră sau un gel de sprâncene. Culoarea lor trebuie să fie una naturală, cu una-două nuanţe mai închisă decât părul tău, în cazul în care este deschis la culoare şi cu una-două nuanţe mai închisă, dacă ai părul închis la culoare.

Autobronzarea exagerată

Orice femeie îşi doreşte să aibă o piele arămie şi strălucitoare, care să arate ca şi când abia s-a întors de la plajă, iar autobronzantul te poate ajuta să obţii acest efect. Însă în momentul în care aplici mult prea mult autobronzant sau petreci mult prea mult timp în saloanele de bronzare, vei ajunge să arăţi ca şi când ai căzut într-o cutie de vopsea, iar pielea ta îşi va pierde aspectul sănătos şi strălucitor. Pe lângă acest lucru, trebuie să ţii cont şi de alegerea unei culori potrivite a autobronzantului tău, aceasta trebuie să fie naturală şi să se apropie cât mai mult de nuanţa pe care o capătă pielea ta atunci când te bronzezi.

Punerea accentului atât pe ochi, cât şi pe buze

Machiajul pe care îl alegi ar trebui să fie în primul rând echilibrat. Atunci când îţi accentuezi atât buzele cât şi ochii, vei căpăta un aspect vulgar. Este important să îţi cunoşti trăsăturile şi să îţi pui în valoare punctele forte ale feței. Atunci când îţi accentuezi atât ochii cât şi buzele, privitorul nu va reuşi să îşi concentreze atenţia într-un singur loc, aşa că simplul uitat la tine îl va putea obosi. Dacă ai buzele pline şi senzuale, alege un ruj într-o culoare intensă şi lasă ochii naturali. dacă ai ochii mari sau într-o culoare interesantă, alege un fard de pleoape care să îi complimenteze şi mizează pe un nude în zona buzelor.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus