Connect with us

Cum să fii PLĂCUT de toți cei din jur

LIFESTYLE

Cum să fii PLĂCUT de toți cei din jur

Cum să fii PLĂCUT de toți cei din jur

O persoană frumoasă și puternică este capabilă să îi inspire pe ceilalți și să îi motiveze să devină cea mai bună variantă a lor! Află acum care sunt modurile prin care și tu poți face acest lucru.

Indiferent că încerci să inspiri pe cineva să renunțe la un obicei prost sau să lucreze la potențial maxim, există câteva tehnici pe care le poți aplica pentru a putea face acest lucru.

1. Fii sinceră

Dacă o să pari fals sau nesincer, nu vei reuși să trezești niciun fel de sentimente în ceilalți. Oamenii trebuie să vadă că tu crezi lucrurile pe care le spui. Nu încerca să îi îndrumi pe ceilalți într-o direcție în care tu însuți nu ai vrea să mergi. Fii entuziast! Oameni vor aprecia foarte mult asta la tine!

2. Renunță la orgoliu și aroganță

Încearcă să nu te folosești pe tine pe post de exemplu atunci când vrei să îi inspiri pe alții. Te poți apropia de ei mai ușor spunându-le „Știu despre ce vorbești” sau „Am fost și eu la un moment dat în locul tău”, însă alege ca, după acest moment, discuția să se întoarcă la ei. Nu le împătăși altora experiența ta decât dacă ei te roagă să o faci.

3. Rămâi puternică din punct de vedere emoțional

Nu îi lăsa niciodată pe oamenii pe care încerci să îi inspiri să te vadă trist sau dezamăgit. Rămâi mereu puternic. Oamenii devin nervoși sau speriați atunci când au de îndeplinit sarcini dificile, însă trebuie să vadă că au lângă ei pe cineva care deține controlul.

4. Așteaptă-te la cele mai bune rezultate

Nu îți seta strandardele jos. Acest lucru îi va motiva pe ceilalți să fie din ce în ce mai buni.
Este important să le ceri oamenilor numai lucruri pe care le pot atinge cu adevărat, însă acestea trebuie să fie superioare celor pe care le-au făcut până atunci.

5. Recunoaște-ți problemele

Dacă ai în fața ta niște obstacole, trebuie să le recunoști! Oamenilor le place să îi vadă pe alții acceptându-și problemele și apoi rezolvându-le. Din momentul în care ai reușit să îți accepți problemele, ești cu un pas mai aproape de a le putea rezolva. Învață-i acest lucru și pe cei care vor să îți ceară părerea.

Citește și:   Lucruri pe care le gandesc, femeile care se indragostesc foarte repede

6. Încearcă să îți faci problemele să pară mai mici decât sunt

După ce ai recunoscut problemele pe care le ai, încearcă să le faci să nu mai pară la fel de complicate precum sunt. Minimizând probemele, fără însă a le neglija, vei reuși să treci mai ușor peste obstacolele pe care le ai de trecut. Acest lucru îi va face și pe ceilalți să aibă mai multă încredere în potențialul lor de a își rezolva propriile problemele.

7. Folosește exemple culturale sau istorice

Oamenii tind să se încreadă foarte mult în exemplele istorice sau culturale, așa că te-ai putea folosi de astfel de exemple pentru a-i motiva pe ceilalți. Indiferent că utilizezi replici din filme de succes sau din discursurile oamenilor marcanți, arată-le c elorlalți că lucrurile pe care le spui au fost aplicate și în trecut și au dat rezultate.

8. Dă-le speranță

Speranța este cel mai important lucru prin care îi poți inspira pe oameni. Trebuie să le dai sperantă. Ei au nevoie să creadă că există un scop în ceea ce fac, un rezultat tangibil, o recompensă pentru eforturile pe care le depun. Modul în care îi faci pe oameni să își păstreze speranța depinde de tine și de viziunea ta personală, însă ai grijă să nu oferi speranțe deșarte! Făcând acest lucru, oamenii nu vor mai avea încredere în tine a doua oară!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus