Connect with us

10 trucuri GENIALE de machiaj care te vor face să arăți ca o PRINȚESĂ

FASHION & BEAUTY

10 trucuri GENIALE de machiaj care te vor face să arăți ca o PRINȚESĂ

10 trucuri GENIALE de machiaj care te vor face să arăți ca o PRINȚESĂ

Machiajul poate face o minuni și poate transformă o femeie „normală” într-o adevărată stea de la Hollywood. Acesta este motivul pentru care femeile din întreaga lume cheltuie atât de mult timp și bani încercând să arate impecabil. Dar care sunt trucurile de machiaj care pot face într-adevăr o diferență?

1. Dacă vrei ca rimelul tău colorat şi fardurile de ochi să pară mai intense, aplică puţin creion dermatograf alb pe pleoapă şi pe gene înainte de aplicarea rimelului şi a fardului.

2. Atunci când îţi aplici rimelul, încearcă să îţi păstrezi privirea îndreptată spre înainte şi bagheta rimelului cât mai dreaptă, pentru a evita să te murdăreşti de mascara.

3. Evită să aplici rimel pe genele inferioare în cazul în care ochii tăi nu au dimensiuni foarte mari, întrucât acest lucru îţi va face ochii să pară mai mici decât sunt.

4. Dacă vrei să te asiguri că îţi trasezi o codiţă de tuş perfect dreaptă, încearcă să foloseşti un card de credit pe post de şablon.

5. Dacă vrei să te asiguri că dermatograful tău nu se va întinde, aplică deasupra un fard în aceeaşi nuanţă, care va ajuta la fixarea dermatografului.

6. Dacă vrei să îţi alungeşti genele pe parcursul zilei însă nu vrei să capeţi un aspect prea dur, alege să porţi rimel într-o nuanţă de maro.

7. Este foarte important ca atunci când îţi aplici crema de ochi, să foloseşti gesturi delicate şi să nu aplici prea multă presiune. Degetul mijlociu este cel mai bun pentru a face acest lucru.

8. Pentru a da impresia de ochi mai mari, aplică dermatograf alb pe linia apei şi puţin fard deschis la culoare în colţul interior al ochiului.

9. Dacă vrei să micşorezi vizual ochii, aplică un dermatograf închis la culoare de jur împrejurul ochilor sau pe linia mucoasei.

10. Dacă vrei ca genele tale să pară mai groase şi mai dese, aplică puţină pudră de talc pe acestea înainte de a te da cu rimel.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus