Connect with us

Ce o așteaptă pe ADELINA PESTRIȚU la vârsta de 30 de ani?

HOROSCOP

Ce o așteaptă pe ADELINA PESTRIȚU la vârsta de 30 de ani?

Ce o așteaptă pe ADELINA PESTRIȚU la vârsta de 30 de ani?

Iată ce îi pregătește viitorul Adelinei Pestrițu!

Iată care este astrograma realizată de astrologul vedic Roxana Lușneac, în care aceasta vorbește despre ce îi pregătește Adelinei vârsta de 30 de ani, dar și cum va arăta viața ei amoroasă.

Cum va fi soțul Adelinei și cum va arăta căsnicia sa?

Cum nimic nu este întâmplător, schimbările din viața Adelinei au venit înainte ca ea să împlinească frumoasa vârstă de 30 de ani.

Dacă în astrograma făcută de mine pentru anul 2016 astrele îi promiteau câștiguri, lucruri ieșite din comun și schimbări pe plan sentimental, acestea se pare că s-au și întâmplat.

Ce o așteaptă după 30 de ani?

Se pare că un proiect mare și bun urmează să vină curând. Acesta are de-a face cu tot ce ține de Lună și de Venus, iar asta aduce dezvoltare pe plan financiar, sentimental și emoțional.

Până la vârsta de 34-36 de ani se va căsători și  va face și copii. Soțul ei va fi un bărbat întreprinzător, cu care probabil că va și colabora la un moment dat.

Partenerul său de viață va fi genul de bărbat protector și generos, iar prin căsătorie ea va atinge un alt statut. Consider că acest lucru va avea de-a face și cu o schimbare în plan geografic, iar S.U.A. este o țară în care Adelina s-ar putea încadra perfect.

Cel mai probabil ea va alege să își urmeze inima, astfel că va alege să meargă acolo unde aceasta îi va spune. 

Odată cu începerea mariajului, Adelina va căpăta maturitate, va primi respect și va avea parte de noi învățături și lecții de viață.

Adelina poate avea doi copii, simt că cel mai bine în harta sa se încadrează doi băieței, însă copiii vor depinde mult și de harta partenerului său. Astfel, ar putea avea și o fetiță. 

Unul dintre principalele puncte forte ale Adelinei este abilitatea sa de a avea presimțiri care o ajută să se ferească de pericole. Intuiția sa este și ea foarte dezvoltată, iar aceste lucruri fac ca viitorul Adelinei să arate extrem de bine. 

Astrolog vedic Roxana Lușneac

Pentru astrogramă personalizată: www.lusneac.com

Facebook : Roxana-Horoscop Vedic

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus