Connect with us

15 imagini – Cum arată REGINELE FRUMUSEȚII de-a lungul istoriei

FASHION & BEAUTY

15 imagini – Cum arată REGINELE FRUMUSEȚII de-a lungul istoriei

15 imagini – Cum arată REGINELE FRUMUSEȚII de-a lungul istoriei

Vrei să vezi cum au arătat cele mai frumoase femei din lume de-a lungul timpuluI? Aici le vei vedea!

Miss World este unul dintre cele mai vechi şi populare concursuri de frumuseţe din toată lumea. Acesta a fost înfiinţat în 1951 de către un agent de publicitate britanic pe nume Eric Morley, ca un eveniment care ar fi trebuit să aibă loc o singură dată, însă pasiunea oamenilor pentru femeile frumoase şi spectacole a făcut ca acesta să aibă un succes fantastic.

Susana Duijm, Venezuela

Miss World 1955

Venezuela deţine recordul pentru cele mai multe femei care au câştigat competiţia Miss World. În total, 6 fete din Venezuela au câştigat concursul, prima dintre ele fiind Susana. Datorită acestui prestigios titlu de cea mai frumoasă femeie din lume, aceasta a reuşit să îşi înceapă o carieră în televiziune.

Penelope Coelen, Africa de Sud

Miss World 1958

Penelope a câştigat concursul pe când avea doar 18 ani şi lucra pe post de secretară. Ea este prima femeie din Africa de Sud care a câştigat această competiţie. Ea are 5 copii şi trei nepoţi, este pasionată de fotografie şi deţine un salon de înfrumuseţare. De asemenea, în onoarea ei, un tip de trandafiri a primit numele Rosa Penny Coelen.

Ann Sidney, Marea Britanie

Miss World 1964

Ann Sidney a fost a doua reprezentantă a ţării sale care a câştigat competiţia Miss World. După victoria ei, Ann a primit o serie de roluri minore în proiecţii cinematografice precum The Avengers sau James Bond.

Madeline Hartog-Bel, Peru

Miss World 1967

După victoria ei din anul 1967, Madeleine s-a mutat la Paris şi ulterior în Florida, acolo unde s-a căsătorit şi a dat naştere unei fiice care i-a moştenit frumuseţea.

Jennifer Hosten, Grenada

Miss World 1970

La un an după ce a câştigat concursul, Jennifer a început să lucreze la compania aeriană Air Canada, s-a căsătorit şi s-a mutat în insulele Bermude şi apoi în Canada, unde a urmat studii de psihologie şi a devenit psihoterapeut. Ea are doi copii şi cinci nepoţi.

Cindy Breakspeare, Jamaica

Miss World 1976

Cindy Breakspeare a decis să abandoneze cariera de model după câştigarea prestigiosului titlu de cea mai frumoasă femeie din lume şi să se dedice muzicii. Ea are trei copii, unul dintre aceştia fiind Damian Marley, fiul celebrului Bob Marley, care păşeşte pe urmele tatălui său şi este un celebru cântăreţ de reggae.

Sarah-Jane Hutt, Marea Britanie

Miss World 1983

Victoria Sarah-Jane Hutt este altă reprezentantă a Marii Britanii care a câştigat această competiţie, decizia juriului înfuriind atât de tare unele concurente încât acestea au refuzat să ia parte la încoronarea Victoriei.

Linda Pétursdóttir, Islanda

Miss World 1988

Linda este nu numai regină a frumuseţii, ci, de asemenea, o femeie de afaceri de succes. Pe parcursul anilor care au trecut de când a câştigat titlul de cea mai frumoasă femeie din lume, aceasta a publicat o autobiografie şi şi-a deschis un lanţ de centre de îngrijire spa. În anul 2015 aceasta s-a întors la concursul Miss World în calitate de membru al juriului.

Aishwarya Rai, India

Miss World 1994

Aishwarya Rai este o celebră actriţă, model şi ambasador al frumuseţii pentru compania de cosmetice L’Oreal. Ea vorbeşte fluent cinci limbi: engleză, hindi, marathi, tamil şi Tulu. În anul 2007 s-a căsătorit cu fiul unui celebru actor indian şi în anul 2011 a născut o fiică.

Priyanka Chopra, India

Miss World 2000

Priyanka este atât model, cât şi o talentată actriţă şi cântăreaţă. Ea a participat de asemenea la numeroase evenimente de caritate în India şi SUA şi este ambasador al unor mişcări de caritate şi bunăvoință din India. Printre altele, aceasta a contribuit activ în organizarea de campanii de eradicare a analfabetismului.

Azra Akın, Turcia

Miss World 2002

Azra Akın este model, actriţă şi dansatoare, câştigătoare a numeroase concursuri de dans din Turcia. Aceasta vorbeşte de asemenea şi 2 limbi străine pe lângă turcă și anume olandeză şi engleză.

Rosanna Davison, Irlanda

Miss World 2003

Rosanna Davison este model, actriţă, cântăreaţă şi autoare a unei cărţi de succes care a devenit best seller. Tatăl ei este celebrul musician Chris de Burgh.

Ksenia Sukhinova, Rusia

Miss World 2008

Ksenia a fost dedicată sportului şi gimnasticii ritmice încă din copilărie. După câştigarea concursului Miss World aceasta a continuat să urmeze cariera de model în Italia, Spania şi Franţa, ajungând să defileze pe podiumuri pentru designeri celebri. Ea s-a întors în anul 2016 în concurs în calitate de jurat.

Megan Young, Filipine

Miss World 2013

Actriţă, model şi prezentator TV, Megan Young a devenit prima reprezentantă din Filipine care a câştigat titlul de cea mai frumoasă femeie din lume. Tatăl ei este american, iar mama să este filipineză. Aceasta s-a decis să renunţe la a fi model pentru posibilitatea unei cariere în televiziune.

Rolene Strauss, Africa de Sud

Miss World 2014

Modelul Rolene Strauss a devenit a treia femeie din Africa de Sud care a câştigat concursul Miss World. Aceasta a devenit pasionată de modeling urmărind concursul Miss World. Rolene joacă golf şi ştie să cânte la chitară şi flaut. În anul 2016, aceasta şi-a deschis propria fundaţie de caritate, numită Fundaţia Strauss, care se ocupă de problemele ce afectează sănătatea femeilor.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus