Connect with us

6 lucruri pe care BĂRBAȚII le URĂSC la femei!

LIFESTYLE

6 lucruri pe care BĂRBAȚII le URĂSC la femei!

Prin intermediul chestionarelor și studiilor realizate de profesioniști în domeniu, femeile au acum șansa să afle care sunt lucrurile pe care bărbații nu le găsesc atractive la ele. Femeile își doresc întotdeauna să arate bine lângă partenerul lor, iar acest lucru le face din când în când să depășească limitele și să exagereze. Aruncă o privire la lucrurile pe care majoritatea bărbaților nu le apreciază la femei.

# 1 Bărbaților nu le plac pantalonii supra-elastici

Deși poate părea absurd, bărbaților nu le plac pantalonii din materialele elastice precum spandex-ul sau lycra. Nu ne este foarte ușor să înțelegem acest lucru cât timp aceste piese vestimentare pun în valoare foarte bine liniile corpului.

# 2 Bărbații urăsc ,,buzele bosumflate”

Masculilor nu le place să fie induși în eroare iar extinderea superficialității pe rețelele de socializare îi face să vrea să fie siguri pe lucrurile pe care le văd. Astfel, modificarea trăsăturilor tale prin arcuirea sau accentuarea exagerată a buzelor, nu va fi un lucru foarte apreciat de bărbatul de lângă voi.

# 3 Bărbații urăsc pantalonii cu talie înaltă

Aparent, aceștia cred că pantalonii cu talie înaltă, fie lungi, fie scurți, îi fac să își aducă aminte de look-ul mamelor și bunicilor lor. Astfel, aceste piese nu te vor face foarte atractivă în ochii bărbatului tău.

# 4 Bărbaților nu le plac femeile cu prea mult machiaj

Deși ai putea simți nevoia să te pui în valoare cât mai mult folosind cantități mai mari de machiaj, bărbații apreciază o femeie care își asumă naturalețea și care este sigură pe ea. Alege un machiaj mai sumar prin care să îți accentuezi frumusețea naturală și iubitul tău va fi foarte mândru cu tine.

# 5 Mersul la salon în fiecare zi

Fiecare femeie vrea să arate mereu cât mai bine, nu-i așa? Asta nu înseamnă că este nevoie să îți programezi mereu o vizită la coafor sau la manichiură, ci să reușești să înveți câteva trucuri prin care să te menții atrăgătoare în fiecare zi, fără să îți ia prea mult timp! Tot acest timp economisit poate fi petrecut chiar cu iubitul tău!

# 6 Emoticoanele

Deși pot părea simboluri extrem de simpatice pe care cu toții le folosim în conversații, aparent bărbații sunt speriați în momentul în care femeia cu care vorbesc folosește exagerat de multe emoticoane. Rezumă-te la câteva dintre ele cu care să se poată obișnui.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus