Connect with us

6 lucruri GREȘITE care FEMEILE cred că le plac BĂRBAȚILOR

LIFESTYLE

6 lucruri GREȘITE care FEMEILE cred că le plac BĂRBAȚILOR

Aşa cum există numeroase preconcepţii legate de bărbaţi cum că aceştia sunt pasionaţi exclusiv de sport şi de mâncare, la fel există şi stereotipuri pe care bărbaţii le au în ceea ce priveşte femeile. Astfel, poate fi destul de greu pentru o femeie să devină o parteneră potrivită şi să poată construi o relaţie solidă şi de lungă durată alături de un bărbat, fără a reuşi să treacă peste toate aceste lucruri.

Iată care sunt principalele lucruri care sunt interpetate greşit atunci când vine vorba despre lucrurile pe care bărbaţii le apreciază şi pe care vor să le vadă la femei.

Hainele indecente

Atunci când încearcă să atragă atenţia unui bărbat, femeile ar putea să se îmbrace extrem de sexy pentru a-şi pune mai bine în valoare punctele forte, optând pentru bluze decoltate, rochii sau fuste extrem de scurte sau tocuri extrem de înalte.

În realitate însă, dacă vrei ca bărbaţii să te găsească atrăgătoare și să te privească ca pe o femeie serioasă care merită să primească atenţie şi respect, ar trebui să reduci nivelul sexualităţii din ţinutele tale şi să optezi pentru piese elegante şi decente, care să te pună în continuare în valoare. Alege croieli care să îţi pună silueta în valoare.

Silueta de model

Acest mit a facut milioane de fete din întreaga lume să se supună la chinuri enorme şi să încerce să ţină diete groaznice pentru a pierde extrem de mult în greutate şi a se apropia de greutatea modelelor.

Adevărul este că, deşi aspectul fizic este extrem de important şi bărbaţii observă modul în care arăţi încă de la început, este mult mai important să încerci să dai dovadă de eleganță și feminitate, să arăţi că ştii cum să te îmbraci frumos şi să ai un look total armonios. Adu-ţi aminte că fiecare femeie este unică în felul ei şi că nu trebuie să arăţi la fel ca altcineva pentru a fi plăcută de cei din jur.

Dependența totală sau independenţa excesivă

De multe ori, femeile cred că atunci când încep o relaţie cu un bărbat acesta trebuie să preia controlul asupra majorităţii aspectelor vieţii ei precum gestionarea finanţelor şi luare deciziilor importante sau, dimpotrivă, încearcă să rupă aceste aspecte de el cât mai mult posibil.

În fapt, într-o relaţie serioasă şi solidă în care partenerii au încredere deplină unul în celălalt, ei nu se tem să primească ajutor sau să îşi discute problemele cu cealaltă persoană. Astfel, majoritatea deciziilor trebuie să fie luate împreună, ţinându-se cont de dorinţele fiecăruia dintre parteneri

Dedicarea

Unele femei îşi plasează viaţa lor într-un plan secund şi se dedică total vieţii de cuplu crezând că acest tip de dedicare este cel care le va câştiga iubirea şi respectul partenerului lor, însă adevărul este că acest lucru se aplică mai rar decât am fi crezut. Orice bărbat îşi doreşte să aibă lângă el o femeie cu propriile sale pasiuni şi plăceri, care să nu renunţe întotdeauna la opiniile ei în favoarea opiniilor lui şi care să îşi poată susţine cu vehemenţă un punct de vedere.

Comportamentul prostesc

Unele femei cred că bărbaţii sunt mai atraşi de fetele prostuţe şi naive, care se comportă complet lipsit de tact şi de discreţie. Studiile au arătat însă că bărbaţii preferă acest gen de femei frivole doar datorită faptului că acestea par a fi uşor disponibile din punct de vedere sexual, însă nu şi-ar dori să aibă o relaţie serioasă cu o astfel de fată întrucât nu şi-o pot imagina având propriile responsabilităţi şi reuşind să reprezinte o parteneră de viaţă serioasă.

Machiajul extrem de aprins

Multe femei consideră că, cu cât sunt machiate mai aprins şi mai strident, cu atât vor atrage mai mult atenţia şi vor face o impresie mai bună, însă acest lucru nu este adevărat.

Bărbaţilor le plac femeilor care îşi acceptă naturaleţea şi îşi vor dori ca tu să fii la fel de frumoasă și a doua zi de dimineaţă, după ce te-ai spălat pe faţă, aşa că vor aprecia să vadă că nu simţi nevoia să îţi acoperi trăsăturile reale cu straturi întregi de machiaj.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus