Connect with us

8 SEMNE că te IUBEȘTE, chiar dacă NU o spune

LIFESTYLE

8 SEMNE că te IUBEȘTE, chiar dacă NU o spune

8 SEMNE că te IUBEȘTE, chiar dacă NU o spune

Dacă te regăsești în aceste semne, înseamnă că partenerul tău te iubește cu adevărat și merită să rămâi țângă el!

Dragostea adevărată este un sentiment de care doar cei mai norocoşi dintre noi au parte. Acesata nu se găseşte pe toate drumurile, aşa că este esenţial ca atunci când descoperim o persoană care să ne iubească şi pe care să o putem iubi, să nu renunţăm la a aprecia acea persoană şi a lupta pentru ea.

Dacă vrei să îţi dai seama dacă persoana care se află lângă tine este cea lângă care trebuie să rămâi şi dacă te iubeşte cu adevărat, citeşte aceste 8 semne.

# 1. Se asigură că tu ştii întotdeauna faptul că eşti cea mai importantă femeie din viaţa lui.

Femeile simt nevoia uneori de confirmarea sentimentelor partenerului, aşa că ar trebui să apreciezi dacă partenerul tău se asigură că tu îţi cunoşti întotdeauna poziţia pe care o ai în viaţa lui.

# 2. Este foarte serios atunci când îţi spune că te iubeşte.

Exceptând momentele în care glumiţi unul cu celălalt, bărbaţii nu sunt extrem de darnici atunci când vine vorba de a pronunţa aceste două cuvinte. Dacă iubitul tău le păstrează doar pentru momentele cu adevărat importante şi simţi sinceritatea din tonul vocii lui atunci când ţi le spune, poţi să fii sigură că iubirea înseamnă la fel de mult pentru el pe cât înseamnă pentru tine.

# 3. Se oferă mereu să te ajute, indiferent de care sunt lucrurile cu care îi ceri ajutorul.

Probabil unul dintre cele mai importante aspecte referitoare la persoana iubită este acela că ar trebui să vezi în ea un adevărat partener, pe care să te poţi baza atât la bine şi la greu şi în care să ai încredere deplină. Dacă iubitul tău reprezintă un astfel de partener pentru tine, înseamnă că trebuie să rămâi lângă el.

# 4. Tu eşti persoana în faţa căreia se poate deschide şi faţă de care îşi poate exprima liber emoţiile.

Sinceritatea, onestitatea şi încrederea sunt unele dintre cele mai importante elemente ale unei relaţii. Astfel, dacă partenerul tău se va simţi întotdeauna îndeajuns de în largul lui cu tine pentru a-ţi putea împărtăşi toate sentimentele şi emoţiile sale înseamnă că relaţia voastră este una extrem de solidă, în care niciunul dintre voi nu se simte judecat.

# 5. Îşi face planuri de viitor împreună cu tine şi te include mereu în lucrurile pe care el vrea să le facă.

Planurile de viitor sunt extrem de importante în viaţă de cuplu, aşa că ar trebui să apreciezi atunci când persoana de lângă tine îşi doreşte să te facă parte din planurile sale de viitor, îşi doreşte să realizeze lucruri alături de tine şi să construiţi împreună.

# 6. Îţi doreşti să îmbătrâneşti alături de el.

Probabil acesta este unul dintre cele mai clare semne cum că persoana lângă care ne aflăm este perfectă pentru noi. Perioada vieţii este una extrem de lungă, aşa că faptul că reuşeşti să te vezi îmbătrânind alături de o persoană înseamnă că aceasta este potrivită pentru tine.

# 7. Alături de el te simţi că o adevărată prinţesă.

Fiecare femeie îşi doreşte să se simtă iubită şi apreciată aşa că, dacă iubitul tău reuşeşte să te facă să te simţi ca o adevărată prinţesă alături de el, înseamnă că merită să rămâi alături de el.

# 8. Ţi-l poţi imagina ca pe tatăl copiilor tăi.

Una dintre cele mai mari dorinţe ale oricărei femei este aceea de a fi mamă, aşa că este foarte important să îţi dai seama dacă bărbatul de lângă tine este acelaşi pe care l-ai vrea să fie tatăl copiilor tăi.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus