Connect with us

10 FILME pe care orice femeie trebuie să le vadă SINGURĂ

LIFESTYLE

10 FILME pe care orice femeie trebuie să le vadă SINGURĂ

10 FILME pe care orice femeie trebuie să le vadă SINGURĂ

Orice femeie trece prin momente grele, însă aceasta va avea puterea să se ridice mai bună și mai încrezătoare decât era! Aceste 10 filme te vor ajuta să vezi și tu asta!

Cu toţii ştim că femeile simt constant nevoia de atenţie şi afecţiune, că acestea îşi doresc să fie mereu apreciate şi răsfăţate. Însă fiecare femeie trebuie să treacă singură printr-un proces de maturizare psihică şi emoţională. Acest drum este unul lung şi anevoios şi, din păcate, niciun bărbat sau nicio altă femeie nu îţi pot fi alături pe parcursul acestui proces.

Există cu toate acestea câteva lucruri care te pot ajuta să îţi pui ordine în gânduri şi să treci mai uşor peste perioadele mai triste ale vieţii tale, precum anumite cărţi sau filme care prezintă poveşti de dragoste ale altor cupluri şi experienţe de viaţă ale altor femei.

Iată care sunt cele 10 filme pe care orice femeie ar trebui să le vadă neapărat atunci când este singură, pentru a reuşi să înţeleagă pe deplin mesajul acestora!

Ce vor femeile

În urma unui accident, Nick Marshall, un bărbat narcisist şi extrem de pasionat de femei capătă abilitatea de a auzi toate gândurile care le trec femeilor prin cap. Astfel, Nick îşi da seama că poate porfita la maxim de această nouă super putere, atât în domeniul dragostei, cât şi pe planul afacerilor. În urma acestei experienţe, el reuşeşte să le înţeleagă mult mai bine pe femei şi chiar să empatizeze cu ele mult mai uşor.

Soacra mea e un monstru

 

După mulţi ani în care s-a aflat în căutarea lui Făt Frumos, Charlie îl întâlneşte pe Kevin, un bărbat atent şi grijuliu care se îndrăgosteşte la prima vedere de ea. Deşi relaţia celor doi este perfectă, mama lui Kevin, Viola, este o femeie care îşi doreşte să îşi căsătorească fiul cu o tânără bogată, astfel că încearcă să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a rupe logodna dintre cei doi.

Fantoma

Pe când se întorceau spre casă într-o noapte, Sam şi Molly sunt atacaţi de un hoţ iar Sam este ucis, însă spiritul sau rămâne pe Pământ pentru a-şi avertiza iubita atunci când aceasta urmează să se afle în faţa unui pericol iminent. Atunci când Sam realizează că moartea lui nu a fost un simplu accident, încearcă să comunice cu Molly prin intermediul unui medium pentru a o face pe aceasta să înţeleagă ce se întâmplase cu adevărat.

Intenţii rele

Kathryn şi Sebastian sunt doi fraţi vitregi extrem de bogaţi care primesc toate lucrurile pe care şi le doresc, atunci când şi le doresc. Obosiţi de acest stil plictisitor de viaţă, cei doi aleg să conspire împotriva fiicei directoarei şcolii lor, o fată extrem de cuminte şi de timidă.

Bimboland

Cécile Bussy este o adevărată tocilară. Pe când colegele sale se concentrează asupra rochiilor, a machiajului şi a băieţilor, ea preferă să se concentreze asupra studiului. O întâlnire cu o tânără extrem de frumoasă dar foarte prostuţă pe nume Alex o face să îşi dorească să scrie o teză pe tema acesui gen de fete superficiale, aşa că Cécile decide să devină una dintre aceste fete, fără să îşi dea seama că schimbările de la nivel exterior vor face ca şi personalitatea sa să se schimbe.

Cealaltă fată Boleyn

Două surori extrem de frumoase, Anne şi Mary Boleyn, sunt conduse de ambiţia oarbă a tatălui lor spre a concura pentru dragostea regelui Henric al VIII-lea. În timp ce vizitează domeniul familiei Boleyn, Henry este rănit într-un accident de vânătoare şi este îngrijit de Mary, de care ajunge să se şi îndrăgostească. Deşi ambele surori vor ajunge să treacă prin patul regelui, numai una dintre ele va reuşi să îi câştige cu adevărat dragostea şi să obţină poziţia de regină.

Dragă John

Savannah şi John sunt doi tineri îndrăgostiți nebuneşte unul de altul. În momentul în care John decide să plece în armată, singurul mod de a comunica pe care îl pot folosi cei doi sunt scrisorile. În ciuda faptului că îi promite iubitei sale că se va întoarce în ţară şi că se va căsători cu ea, acesta rămâne în serviciu militar mai mult decât intenţiona la început. În timp, numărul scrisorilor pe care el le primeşte de la Savannah începe să scadă, iar povestea dintre cei doi suferă o întorsătură dramatică.

Fă cunoştinţă cu Joe Black

Acest film prezintă povestea bogatului om de media William Parrish, a cărui viaţa este brusc întreruptă de sosirea “Morţii”, personificată de un tânăr enigmatic pe nume Joe Black. Fiind curios de modul de viaţă al muritorilor, Joe îl roagă pe William să îi fie ghid şi să îi arate care sunt activităţile desfăşurate de oameni şi modul lor de viaţă de pe Pământ. În acest timp, Joe se îndrăgostește de frumoasa fiica a lui William, Susan.

Fata

Acest film vorbeşte despre presupusa obsesie a lui Hitchcock cu Tippi Hedren, o actriţă şi fotomodel american. Hitchcock este absolut captivat de aspectul şi talentul său, însă tânăra începe să se simtă din ce în ce mai inconfortabil cu atenţia pe care acesta i-o acordă şi simte nevoia să iasă din această situaţie incomodă. Din păcate, contractul de exclusivitate pe care aceasta îl are cu Hitchcock o împiedică din a putea lucra în altă parte.

Cum să scapi de un tip în 10 zile

Andie Anderson este o tânără jurnalistă care lucrează pentru o revistă pentru femei şi primeşte sarcina de a scrie un articol pe subiectul “Cum să scapi de un tip în 10 zile.” Articolul trebuie să fie despre lucrurile pe care femeile fac şi care îi îndepărtează pe bărbaţi din viaţa lor, astfel că aceasta decide să pună în practică acest scenariu şi să vadă ce este nevoie să facă pentru a putea scăpa de un tip în 10 zile.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus