Connect with us

12 IMAGINI cu cele mai FRUMOASE pisici din LUME

LIFESTYLE

12 IMAGINI cu cele mai FRUMOASE pisici din LUME

12 IMAGINI cu cele mai FRUMOASE pisici din LUME

Probabil nimeni nu a mai văzut pisici atât de frumoase!

 

Cu toţii am auzit despre femeile şi bărbaţii care iubesc pisicile atât de mult încât încearcă să se transforme în aceste animale minunate. Indiferent că ne referim la o anumită vestimentaţie sau chiar la anumite intervenţii chirurgicale care sunt menite să le schimbe aspectul fizic, pasiunea unora pentru pisici întrece orice limită.

Foarte multe persoane iubesc extrem de mult felinele, char dacă aceste animale sunt des criticate pentru modul diferit în care îşi manifestă afecţiunea. Fotograful Robert Sijka ar putea fi numit cel mai mare iubitor de pisici. Acesta s-a îndrăgostit de fotografie cu 10 ani în urmă. Fotografia şi pisicile sunt cele mai mari pasiuni ale sale, aşa că face tot posibilul pentru a le lega cât mai mult una de cealaltă.

Acesta are o sensibilitate aparte pentru rasa felină Maine Coon, una dintre rasele cu cele mai mari pisici. Atunci când este întrebat de ce adoră această rasă, Robert spune că nu va înceta niciodată să găsească lucruri noi şi fascinante legate de aceste pisici. Acesta este impresionat de dimensiunea acestora şi de inteligenţa şi loialitatea lor.

Robert susţine că pisicile din această rasă sunt uneori chiar mai loiale decât câinii şi îşi urmează stăpânul. Împreună cu familia sa, el s-a mutat din Polonia în China unde se ocupă de creşterea acestor pisici.

Când a decis să se apuce de fotografie, şi-a propus ca accentul să fie întotdeauna pus asupra pisicii, astfel că fundalurile alese de el sunt întotdeauna simple. El spune că adevăratul secret din spatele unor asemenea fotografii de succes este răbdarea. Uneori petrece câteva ore în faţa aparatului de fotografiat aşteptând ca pisica să se aşeze într-o pozitie potrivită.

 

Pentru a reuşi să capteze atenţia felinelor, fotograful se joacă cu ele. Principalul scop al fotografiilor sale este captarea expresiilor faciale a animalelor.

Modelele sale favorite sunt două pisici surori negre, pe nume Dolce Vita şi De La Loo.

Pisicile din rasa Maine Coon pot ajunge să cântărească până la 15 kilograme şi sunt des confundate cu alte feline de talie mai mare, precum pumele.

Blana lor deasă, părul lung şi coada stufoasă sunt perfect concepute astfel încât să ajute pisicile să reziste cu brio iernilor aspre. Un alt aspect interesant legat de această rasă, se referă la o mutaţie genetic prezenţa la 40% dintre membrele acestei rase, care le face să se nască cu un al şaselea deget la picior.
Spre deosebire de alte pisici, Maine Coon au un strat protector pe piele care le face să nu se ude cu uşurinţă, astfel că iubesc apa şi băile.

î

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus