Connect with us

5 ZODII care iubesc DRAMA, certurile și scandalurile

HOROSCOP

5 ZODII care iubesc DRAMA, certurile și scandalurile

5 ZODII care iubesc DRAMA, certurile și scandalurile

Fiecare dintre noi are o latura dramatică, însă unele zodii par a fi cu adevărat predispuse la dramă comparativ cu altele. Indiferent că vorbim despre o sensibilitate excesivă, despre dorința de a se da în spectacol sau nevoia de a se certa, aceste 5 zodii sunt cele care duc toate lucrurile care au legătură cu latura emoţională la un alt nivel. Poate este vorba despre tine sau poate acest articol te va ajuta să îţi înţelegi mai bine prietenii atunci când încep să reacţioneze exagerat şi tu nu îţi dai seama de ce.

 RAC (21 iunie – 22 iulie)

Racii nu se tem niciodată să îşi confrunte emoţiile, indiferent care ar fi acelea. Cu toate acestea, această latură extrem de sensibilă şi de tenace a racilor îi face ca, din când în când, să devină puţin prea competitivi.

Indiferent că racii ajung să se supere pentru că nu au primit tot ceea ce au vrut sau pentru că au strâns mult prea multe emoţii care nu au refulat, este posibil să ajungă să facă o scenă şi să se comporte ca nişte adevărate prinţese răsfăţate. Cel mai bine este ca, în aceste momente, să încerci să le explici că nu pot primi întotdeauna ce îşi doresc şi că lucrurile vor sta mai bine data viitoare.
 

LEU (23 iulie – august 22)

Leul este cea mai mare regină a dramei din tot zodiacul. Acesta iubeşte să fie constant în centrul atenţiei, aşa că este dependent de a i se spune că este cel mai bun.

Cu toate acestea, este o foarte mare diferenţă între a fi o persoană pasionată şi încrezătoare în propriile puteri şi a fi dramatic, însă leii nu reuşesc să accepte această diferenţă.

Dacă vrei să vezi cum ar reacţiona un leu atunci când nu i se cântă în strună sau nu primeşte absolut orice vrea, aruncă o privire la copiii mici cărora li se refuză cumpărarea unor jucării. Cel mai bine este să îi laşi să se liniştească singuri şi să accepte că, indiferent cât ar plânge sau ar ţipa, lucrurile nu se vor schimba.

SCORPION (23 oct – nov 21)

“Pasiunea” este numele mijlociu al scorpionului, însă pasiunea poate veni în foarte multe forme, începând de la cea sexuală, până la cea sentimentală sau emoţională. Astfel, de multe ori, scorpionii se vor implica mai mult decât trebuie în anumite lucruri.

Atunci când este supărat sau se simte nedreptăţit, nu este exclus ca scorpionul să se enerveze sau să îşi susţină punctele de vedere puţin mai vehement decât ar trebui. Ar trebui să te pregăteşti şi să încerci să fii pe cât de calm posibil, întrucât aceste răbufniri ale scorpionilor sunt asemenea ploilor de vara. Scurte, însă extrem de violente.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 19 decembrie)

Săgetătorii au o perspectivă extrem de entuziastă asupra vieţii astfel încât, de fiecare dată când vor găsi un subiect pe care vor putea să îşi exprime opiniile, o vor face cu cea mai mare efervescenţă posibilă.

Fiind extrem de încăpăţânaţi şi vorbăreţi, săgetătorii pot fi foarte greu de convins că greşesc atunci când ei şi-au spus că au dreptate.

Simţind nevoia constantă de a deţine controlul şi de a reuşi să îi manipuleze pe ceilalţi, săgetătorii vor face orice este posibil pentru a întoarce lucrurile în favoarea lor, indiferent că acest lucru înseamnă să facă o mică scenă sau să se dea în spectacol mai mult decât ar trebui.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii nu par să fie genul de oameni care să facă scene dramatice întotdeauna întrucât ei par mereu liniştiţi şi melancolici. Ei bine, această stare letargică a lor, combinată cu doza perfectă de tristeţe, depresie şi disperare(toate atent gândite, bineînţeles), îi vor transforma într-o adevărată regină a dramelor care are nevoie constantă de atenţie şi de căldură.

Atunci când va vrea să scape de responsabilităţi sau să primească lucrurile pe care şi le doreşte, vărsătorul va apela la această latură a sa sensibilă şi vulnerabilă şi va reuşi să îi convingă pe cei din jurul său să facă exact lucrurile pe care şi le doreşte.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus