Connect with us

16 imagini EDITATE care arată INCREDIBIL! A 7 – ea te va lăsa mut de UIMIRE

LIFESTYLE

16 imagini EDITATE care arată INCREDIBIL! A 7 – ea te va lăsa mut de UIMIRE

16 imagini EDITATE care arată INCREDIBIL! A 7 – ea te va lăsa mut de UIMIRE

Uite cum poți avea și tu fotografii de neuitat! Toți vor rămâne cu gura căscată!

Progresul masiv al tehnologiei a făcut ca posibilităţile de editare şi prelucrare a fotografiilor să devină infinite.

Astfel, probabil că fiecare dintre noi ar reuşi să îşi transforme pozele normale şi banale în fotografii interesante, folosind doar câteva click-uri.

Există însă anumiţi oameni care duc acest proces la un alt nivel şi tranformă simpla prelucrare a fotografiilor într-o adevărată artă. Numele acestuia este Max Asabin, iar el este unul dintre cei mai talentaţi oameni care prelucrează fotografii din lume. Acesta este de naţionalitate rusă şi reuşeşte să transforme imagini normale în fotografiii incredibile folosindu-se de suprapunerea imaginilor.

Acesta decupează personajele din pozele normale şi le inserează în peisaje extrem de frumoase, apoi ajustează luminile, culorile şi umbrele astfel încât acestea să se potrivească perfect unele cu celelalte.

Acesta a lucrat ani de zile pentru a reuşi să îşi perfecţioneze tehnicile de editare. El a câştigat numeroase premii pentru fotografie şi este extrem de urmărit pe reţelele de socializare. Multe persoane încearcă să îi reproducă lucrările, însă niciuna dintre ele nu reuşeşte să se ridice la înălţimea lucrărilor lui Max.

În cazul în care ai o fotografie cu tine care îţi place extrem de mult şi pe care ai vrea să o poţi transforma într-o imagine de neuitat care să îi lase pe toţi cu gura căscată, suntem aici să îţi spunem că Max este disponibil şi pentru lucrări la comandă.

Aruncă o privire la câteva dintre operele lui Max și spune-ne ce părere ai!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus