Connect with us

14 imagini care arată că MAMELE sunt cele mai PUTERNICE ființe din LUME

LIFESTYLE

14 imagini care arată că MAMELE sunt cele mai PUTERNICE ființe din LUME

14 imagini care arată că MAMELE sunt cele mai PUTERNICE ființe din LUME

Mamele sunt cele mai frumoase ființe din lume! Aceste imagini te vor emoționa până la lacrimi!

Pentru mine, nu există nicio persoană mai importantă în lume decât mama mea.

Mama este centrul unui Univers, fiind în acelși timp începutul Universului nostru. Nimic nu se compară cu dragostea unei mame și nimic nu se compară cu puterea acesteia. Mama mea este cel mai puternic om pe care îl cunosc, mama mea este omul pe care care îmi este frică șă îl dezamăgesc, cel pe care vreau să îl protejez cât mai mult de răul din lume pentru că știu cât de mult s-a chinuit ea să ma protejeze atunci când am avut nevoie.

Indiferent cât de mult ne-am putea dori să uităm aces lucru, adevărul este că suntem parte din mamele noastre, ființe formate și născute din ființa lor.

Curajul și puterea incredibilă a mamelor ar trebui să fie sarbătorite în fiecare zi, iar fiecare dintre ele ar trebui să înțeleagă cât este de apreciată de cei din jur. Astfel, au apărut numeroase concursuri tematice care au menirea de a sărbători frumusețea mamelor și miracolul vieții. Iată care sunt câteva dintre cele mai frumoase și impresionante fotografii premiate la astfel de concursuri!

 

“Dumnezeu nu a putut fi pretutindeni, așa că a creat mamele!” proverb evreiesc

“Mama este începutul tuturor începuturilor.” Grigore Vieru

“Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele și în inimile copiilor.” William Makepeace Thackeray

“Mama este banca la care ne depunem toate rănile și toate grijile.” Thomas De Witt Talmage

“O mamă nu este o persoană pe care să te sprijini, ci o persoana care face sprijinul nenecesar.” Dorothy Canfield Fisher

“Fără mama nu se poate iubi. Fără mama nu se poate muri.” Hermann Hesse

“O mamă bună prețuiește cât o sută de profesori”. Johann Friedrich Herbart

“Adevarata mama nu este cea care-i dă viață copilului, ci bună crestere.” Sfântul Ioan Gură de Aur

“Cum ați putea voi bănui câte lumi mișuna într-o rază de soare, câte lupte se dau într-o gaură de furnici, câte dureri ascunde o inimă de mamă trudită și câte daruri se pot naște într-un suflet de copil!” Panait Istrati

“Sufletele de mamă n-au nicio cumpătare la recunoștință, cum n-au nici la iubire.” Hortensia Papadat-Bengescu

“Nu cărțile cresc oameni, ci mamele.” August Strindberg

“Când ești mamă, nu ești niciodată cu adevărat singură în gândurile tale. O mamă trebuie întotdeauna să se gândească de 2 ori: o dată pentru ea și o dată pentru copilul ei.” Sophia Loren

“Inima mamei este sala de clasă a copilului.” Henry Ward Beecher

“Tot ce sunt sau ce sper să devin îi datorez îngerului care a fost mama.” Abraham Lincoln

 

 

Citește și 5 DECIZII pe care sigur le vei REGRETA peste 3 ani

Nu face azi ceva ce știi că o să regreți mâine; gândește înainte să acționezi.

De-a lungul vieților noastre luăm sute de decizii care ne pot schimba complet parcursul. Sau, la polul opus, nu luăm decizii – adică lăsăm lucrurile să continue de la sine, chiar dacă am vrea să schimbăm ceva. Uneori, luăm deciziile greșite, deși la momentul respectiv par cele corecte. Viața nu e completă fără a face greșeli din când în când.

Prin intermediul greșelilor învățăm și creștem ca oameni. Uneori, greșit este chiar să alegi să nu acționezi deloc. Alegerile noastre – sau lipsa lor – ar putea duce la apariția a numeroase regrete. Te vei întreba „dar dacă?” și nu vei putea să găsești niciodată un răspuns la această întrebare.

Iată câteva greșeli pe care e inevitabil să nu le regreți peste zece ani dacă le vei comite acum:

1. Aștepți momentul potrivit

Nu există „momentul potrivit” pentru a face o mișcare. Fie că este vorba despre a începe o slujbă nouă, de a te întoarce la școală sau de a scrie cartea pe care ți-ai tot zis că o s-o scrii, nu va exista niciodată un moment „perfect”. Cel mai potrivit moment este acum. Vor exista mereu dificultăți, indiferent ce alegeri faci. Obstacolele sunt normale. Dacă aștepți ca totul să fie perfect, vei aștepta pentru totdeauna, iar dacă aștepți prea mult, s-ar putea să fie prea târziu. Mult prea târziu – și nu-ți vor rămâne decât regretele.

2. Frica de a încerca

Viața e plină de încercări. Uneori, acestea duc la eșecuri. Totuși, nu vei avea niciodată succes dacă ți-e prea frică de eșec ca să încerci măcar. Fie că ești prea comod sau confortabil în legătură cu viața ta de acum, fie că ți-e prea frică să îți asumi riscuri, vei regreta că nu ai făcut-o. Nu deveni plin de regret și de „Dar dacă?”. Dacă încerci, nu te vei întreba niciodată, vei ști.

3. Cauți mereu aprobare pentru deciziile tale

Dacă vrei mereu ca alegerile tale să fie validate de ceilalți și te temi ca aceștia să nu fie mulțumiți de deciziile pe care le iei, vei trăi mereu viața altcuiva. Poate fi greu să iei decizii pe cont propriu. E în firea oamenilor să vrea validare. Totuși, dacă iei mereu decizii aprobate de prieteni, familie sau partenerul de viață, atunci nu duci viața pe care ți-ar plăcea să o ai. E în regulă să accepți sfaturi, dar decizia finală trebuie să fie a ta.

4. Renunți

Atunci când totul e foarte greu, poate fi foarte tentant să renunți. Totuși, nu vei regreta nimic mai mult decât aruncarea prea rapidă a prosopului. Chiar dacă pare că nu te poți descurca, vei fi surprins de propria ta tenacitate și putere. Dacă renunți prea devreme, s-ar putea să nu afli niciodată de ce ești în stare cu adevărat.

5. Nu înveți din greșelile tale

Dacă te găsești mereu și mereu în aceeași situație neplăcută, poate că nu reușești să înveți din greșelile tale. Poate că tiparul greșelilor e greu de observat sau pur și simplu nu ești dispus să conștientizezi că iei aceleași decizii greșite. După ce vei putea vedea exact ce nu a mers, vei putea avea un control mai bun asupra vieții tale.

 

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus