Connect with us

20 de imagini INCREDIBILE în care viaţa imită ARTA

LIFESTYLE

20 de imagini INCREDIBILE în care viaţa imită ARTA

20 de imagini INCREDIBILE în care viaţa imită ARTA

Aceste imagini sunt cu adevărat incredibile! Nu o să îți vină să crezi că se poate întâmpla așa ceva!

Oscar Wilde a spus unul dintre cele mai interesante citate din lume şi anume “viaţa imită arta mult mai mult decât arta imită viaţa”. Deşi de multe ori oamenii pleacă de la premisa că operele de artă sunt inspirate de evenimentele din viaţă reală, de multe ori această situaţie se inversează. Aceste imagini sunt unele dintre cele mai bune exemple pentru a ilustra această situaţie.

Indiferent că sunteţi printre cei care cred în coincidenţe sau nu, cu siguranţă veţi fi impresionaţi sau vă veţi pune anumite întrebări când va veţi uita la aceste imagini.

Anti-mimesis este termenul folosit în lumea filozofică în legătură cu modul în care oamenii învaţă să se exprime şi să îşi exteriorizeze gândurile şi sentimentele prin acţiuni inspirate de artă. Astfel, arta ajunge o reflexie a imaginaţiei noastre.

Bineînţeles că imaginile pe care urmează să le vedeţi nu fac parte din această categorie şi sunt pure întâmplări al căror grad de amuzament însă trece de barierele normalului. Probabil că nu vedem aceste imagini în viaţa de zi cu zi şi nu avem cum să nu fim impresionaţi atunci când suntem în faţa unor evenimente care par să fie mult prea interesante pentru a se întâmpla din senin.

1.

in

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus