Connect with us

O FEMEIE de 56 de ani dovedește că poți fi SEXY la orice VÂRSTĂ

LIFESTYLE

O FEMEIE de 56 de ani dovedește că poți fi SEXY la orice VÂRSTĂ

O FEMEIE de 56 de ani dovedește că poți fi SEXY la orice VÂRSTĂ

Această femeie este cel mai bun exemplu că sexualitatea nu ține de vârstă sau de culoarea pielii! Aceasta arată incredibil la 56 de ani.

Faceţi cunoştinţă cu Julia, cunoscută şi sub numele de Lotusul care Arde, un model în vârstă de 56 de ani care s-a decis să le arate femeilor că poţi fi frumoasă şi provocatoare la orice vârstă.

Aceasta spune că a postat fotografii cu ea pe net pentru a-i lăsa pe ceilalţi să vadă că în continuare există şi este extrem de mândră de ea însăşi şi de modul în care arată. După ce a împărtăşit cu oamenii din online o fotografie cu ea din profil în care îşi dă sutienul jos, aceasta a strâns extrem de mulţi urmăritori care au felicitat-o pentru demersul său, ea ajungând să fie extrem de populară.

Pe lângă faptul că Julie reprezintă un model extrem de bun pentru a le arăta celor din jur că tatuajele pot arăta în continuare extrem de bine şi odată cu trecerea anilor, aceasta reprezintă şi un model de curaj şi de asumare de sine.

Julie spune că extrem de multe persoane îi mulţumesc pentru munca inspiraţională pe care o face şi că o privesc ca pe o persoană care îi încurajează zilnic să se autodepăşească şi să se iubescă pe ei înşişi. De asemenea, ea promovează un stil de viaţă echilibrat şi sănătos şi iubeşte extrem de mult sportul şi relaxarea.

 

Probabil că fiecare dintre noi ar avea extrem de multe lucruri de învăţat de la Julie. Aceasta a fost prezentă în numeroase topuri pentru femei trecute de vârsta de mijloc care desfăşoare activitate de model.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus