Connect with us

Află ce spune POZIȚIA picioarelor tale despre PERSONALITATEA ta

LIFESTYLE

Află ce spune POZIȚIA picioarelor tale despre PERSONALITATEA ta

Află ce spune POZIȚIA picioarelor tale despre PERSONALITATEA ta

Tu știai ce spune poziția picioarelor tale despre tine?

La fel cum modul în care gesticulăm poate descrie anumite trăsături ale caracterului nostru şi cum lucrurile către care tindem ajung în mod inevitabil să ne definească, la fel şi poziția picioarelor pe care o adoptăm în mod natual atunci când stăm jos, le poate oferi celorlalți informații despre modul nostru de a fi. Iată ce spune poziția în care îți ții picioarele despre tine.

# 1 Poziţia 1

Această persoană crede că dacă își va neglija problemele, acestea vor dispărea de la sine. Ei au tendinţa de a fugi de responsabilitate si de a o preda altora, încercând astfel să le elibereze de orice povară. Acest gen de persoane sunt minunate în ceea ce priveşte comunicarea, sunt creative, carismatice şi copilăroase însă, din păcate, în anumite momente tind să vorbească impulsiv şi să regrete lucrurile pe care le spun.

# 2 Poziţia 2

Persoanele care stau în această poziţie sunt extrem de creative şi au o imaginaţie bogată. Astfel, ei sunt mereu apreciaţi atunci când îşi împărtăşesc ideile inovative cu ceilalţi. Nu le place rutina, caută mereu oameni şi experiențe noi şi sunt pasionaţi de călătorii. Nu se feresc de muncă grea şi preferă să stea departe de orice fel de certuri sau scandaluri.

# 3 Poziţia 3

Pentru acest gen de oameni, confortul este unul dintre cele mai importante lucruri în viaţă. Ei tind să analizeze mereu lucrurile pentru a lua întotdeauna cea mai bună decizie şi preferă să compare întotdeauna lucrurile pentru a putea obţine o imagine de ansamblu mai bună. Sunt foarte pretenţioşi în ceea ce priveşte alegerea hainelor sau accesoriilor. Cu toate acestea, indiferent de cât de multă grijă au de ei înşişi, nu vor reuşi niciodată să trăiască într-un mediu de lucru sau de acasă complet organizat.

# 4 Poziţia 4

Persoanele care adoptă această poziţie urăsc să întârzie şi le displace să ştie că cei din jurul lor fac acest lucru. Ele sunt persoane inteligente, care însă preferă să nu se deschidă prea repede în faţa celorlalţi şi tind să îşi conserve sentimentlee şi emoţiile. Apreciază intimitatea şi secretele şi nu vor să fie impicati în dramele celor din jur. Aceştia nu au probleme în a-şi exprima opiniile şi au tendinţa ca, uneori, să pară nepoliticoase sau răutăcioase. Casa şi camera lor reprezintă sanctuarul lor personal în care se liniştesc şi se relaxează.

# 5 Poziţia 5

Aceşti oameni sunt extrem de liniştiţi şi de răbdători şi consideră că toate lucrurile care trebuie să se întâmple, se vor întâmpla. Ei sunt încăpăţânaţi şi ambiţioşi şi nu se dau bătuţi până când nu îşi ating scopul. Sunt dispuşi să facă sacrificii enorme pentru a arăta bine şi pentru a avea o imagine buna în faţa celorlalţi. Le este greu să accepte criticile celor din jur şi preferă să se bazeze pe propriile lor instincte.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus