Connect with us

Ce se întâmplă când ai relaţii INTIME şi de ce NU există AMOR fără OBLIGAŢII

LIFESTYLE

Ce se întâmplă când ai relaţii INTIME şi de ce NU există AMOR fără OBLIGAŢII

Ce se întâmplă când ai relaţii INTIME şi de ce NU există AMOR fără OBLIGAŢII

Credeai că poţi avea relaţii sexuale fără obligaţii si că ştii ce se întâmplă cu adevărat atunci când ai relaţii intime, te înşelai!

De fiecare dată când între un bărbat şi o femeie se creează o conexiune, pot apărea numeroase efecte pozitive şi negative. Acestea se pot transforma fie într-o legătură care să dureze o viaţă întreagă, fie în nişte sentimente care să îi chinuie pe ambii parteneri.

Conexiunea spirituală este foarte importantă, aceasta este cea care asigură faptul că o relaţie va putea trece testul timpului. Această legătură este mult mai puternică decât sexul în sine deoarece se creează la nivelul creierului. Cu toate acestea, în cazul în care îţi creezi prea multe conexiuni de acest gen, poţi degrada de fapt lucrurile pe care urmăreşti să le construieşti cu partenerul tău.

Uneori, conexiunea mentală sau spirituală este îndeajuns de puternică încât să pună stăpânire pe mintea unei persoane. Dacă te vei gândi constant la cealaltă persoană, vei ajunge în mod inevitabil să o faci parte din viaţa ta şi întreaga ta rutină de zi cu zi va ajunge să se învârtă în jurul acestei persoane. Iată ce se întâmplă în realitate atunci când un bărbat întâlneşte o femeie şi încearcă să formeze o conexiune cu aceasta.

Atunci când un cuplu are contact sexual, ADN-ul bărbatului ajunge să devină parte din corpul femeii. Astfel, acest lucru poate face ca între cei doi să se creeze o conexiune care să îi facă să se întoarcă în mod inevitabil unul la celălalt, conducând la o atracţie sexuală incredibilă.

Denumirea de contact sexual se datorează faptului că bărbatul şi femeia îşi pun în contact şi îşi unesc energiile, minţile, emoţiile şi corpurile. În momentul în care o persoană are mai mulţi parteneri, niciuna dintre aceste conexiuuni nu va fi dusă până la capăt, iar semnalele pe care corpul şi creierul tău le primesc vor fi mixte. Acest lucru se datorează divizării semnalelor emoţionale asociate fiecărui partener în parte.

Astfel, s-a demonstrat că sexul fără obligaţii îţi poate degrada performanţele sexuale, emoţionale şi mentale. Capacitatea ta de a crea conexiuni cu persoanele cu care împărtăşeşti actul sexual va fi vizibil diminuată. Deşi se spune că repetiţia este mama învăţăturii, în acest domeniu, repetarea constantă a actelor sexuale cu numeroşi parteneri va conduce la apariţia unor frământări interioare şi la o stare de nelinişte.
În ceea ce priveşte conceptul de Prieteni cu Beneficii, s-a dovedit că ideea principală pe care se bazează acest concept şi anume aceea că între cei doi nu există sentimente, este una complet falsă. Cu fiecare contact sexual dintre cei doi, devine imposibil pentru aceştia să nu creeze o legătură sentimentală între ei.

Astfel, este extrem de important să ai grijă atunci când alegi oamenii cu care vrei să îţi împărtăşeşti latura sexuală întrucât, dacă nu eşti compatibil din punct de vedere energetic cu partenerul tău, este posibil ca energiile voastre să intre în conflict şi întreaga ta stare să fie stricată.
Puterea spirituală poate fi copleşitoare.

Dorinţa sexuală este cea mai puternică dorinţă a omului, aşa că este extrem de important să reuşeşti să canalizezi această dorinţă în direcţia potrivită.

Astfel, este esenţial să îţi conservi energia emoţională, sentimentală şi sexuală şi să nu ajungi să te epuizezi implicându-te în relaţiile intime cu persoanele nepotrivite. În momentul în care vei găsi persoana potrivită, vei simţi o energie pozitivă din partea ei, iar relaţia intimă dintre voi nu va face decât să întărească legătură deja formată.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus