Connect with us

10 lucruri de ZI cu ZI pe care le făceai GREȘIT

LIFESTYLE

10 lucruri de ZI cu ZI pe care le făceai GREȘIT

10 lucruri de ZI cu ZI pe care le făceai GREȘIT

Acestea sunt cele mai utile trucuri de zi cu zi pe care le-ai văzut vreodată. Tu pe câte dintre ele le știai?

Fiecăruia dintre noi îi place să facă lucrurile în felul său, găsind câte o modalitate convenabilă de a realiza fiecare lucru în parte. Cu toate acestea, suntem convinși că fiecare dintre noi și-ar dori să își poată optimiza activitățile și să găsească un mod prin care să facă lucrurile mai bine și mai eficient. Iată câteva dintre cele mai utile trucuri pentru a îmbunătăți modul în care faci câteva dintre cele mai comune activități de zi cu zi.

1. Cum să îți încarci telefonul mai repede

Puțini oameni știu că, cu cât telefonul tău desfășoară mai multe activități în timp ce îl încarci, cu atât încărcarea va fi mai lentă. Dacă îți vei da telefonul pe modul avion, acesta se va afla în poziția în care consumă cea mai puțină energie, astfel încât se va și încărca mai repede.

2. Cum să îți alegi fondul de ten

Multe femei se plâng că nu reușesc niciodată să găsească o nuanță de fond de ten care să li se potrivească. Ei bine, acest lucru se poate datora faptului că nu știu cum să testeze ccorect culoarea atunci când îl aleg. Dacă până acum îți testai fondul de ten pe încheietură, ar fi cazul să încetezi să faci acest lucru și să începi să compari culoarea acestuia cu cea a pielii tale, aplicându-l pe gât sau pe maxilar.

3. Organizarea cheilor

Fiecare dintre noi a fost cel puțin o dată în situația în care trebuia să găsească o cheie și nu știa care este cea potrivită dintre alte chei asemănătoare. Dacă ai folosi lacul de unghii pentru a vopsi fiecare capăt de cheie în altă culoare, nu vei mai avea problema aceasta niciodată.

4. Cum să îndepărtezi cu ușurință coaja de pe oul fiert

Una dintre cele mai mari probleme legată de ouăle fierte este aceea că este foarte greu să le cureți coaja fără a le strica deloc conținutul. Acest lucru poate fi rezolvat simplu prin adăugarea unei lingurițe de bicarbonat de sodiu în apa în care fierbi ouăle. Bicarbonatul va face coaja de ou să nu se lipească și să fie mult mai ușor de dat jos.

5. Nu mai arunca sticlele goale

Dacă până acum aruncai sticlele goale de plastic, de acum înainte le-ai putea folosi pentru a te ajuta să rezolvi una dintre cele mai des întâlnite probleme și anume împachetarea pungilor mici cu gustări, bomboane, jeleuri, etc. Trece capătul tăiat al pungii prin gâtul sticlei, apoi întoarce ambalajul și leagă-l de gâtul sticlei și pune-i dopul.

6. Cum să îți prinzi părul corect

Agrafele de păr sunt unele dintre cele mai utilizate ustensile folosite pentru păr, însă foarte multe femei folosesc aceste agrafe în mod greșit. Acestea se aplică cu partea ondulată în jos, pentru a putea avea o prindere mai bună a părului și a rămâne fixate mai mult timp.

7. Cum să răcești rapid băuturile

Ia un castron mare umplut cu apă și gheață și pune o lingură de sare în amestec. Sarea va ajuta ca amestecul să îți răcească mai rapid băuturile, astfel încât orice sticlă vei scufunda în acest bol se va răci în doar două minute.

8. Cum să încălzești uniform mâncarea

S-a demonstrat că cea mai bună modalitate prin care îți poți încălzi mâncarea în mod uniform este așezarea acesteia într-o formă circulară înainte de a o băga la microunde.

9. Cum să depozitezi corect înghețata

Dacă până acum depozitai înghețata în congelator doar în cutie, probabil ai observat că aceasta se întărește extrem de tare și că va fi nevoie să o lași să se încălzească înainte de a putea mânca din nou din ea. Data viitoare, înfășoară cutia într-o pungă de plastic. Astfel, aceasta va fi păstrată corect, însă va rămâne pufoasă.

10. Păstreaza căștile neînnodate

Folosește o astfel de bucățică de plastic folosită pentru pungile de pâine pentru a-ți trece căștile prin ea și a preveni încurcarea acestora.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus