Connect with us

6 SEMNE că fostul iubit încă se GÂNDEȘTE la tine

LIFESTYLE

6 SEMNE că fostul iubit încă se GÂNDEȘTE la tine

6 SEMNE că fostul iubit încă se GÂNDEȘTE la tine

Sigur te-ai întrebat dacă fostul partener se mai gândește sau nu la tine! Aici vei găsi răspunsul!

Fiecare dintr noi a trecut la un moment dat printr-o despărţire în urma căreia a rămas cu gândul la cealaltă persoană. Probabil că nu doar o dată te-ai întrebat dacă şi cealălalt se mai gândeşte sau nu la tine. Ei bine, există câteva semne distinctive pe care le fac toţi foştii care se gândesc în continuare la fostele lor iubite. Astfel, ai putea să verifici dacă aceste gesturi şi acţiuni se regăsesc printre cele pe care le face fostul tău partener pentru a vedea dacă acestuia îi mai stă în continuare gândul la tine.

1. Ţine minte momentele importante pentru voi doi

Dacă fostul tău iubit te sună sau îţi scrie în continuare în zilele care erau importante pentru voi, care marcau începutul relaţiei sau anumite momente importante de pe parcursul acesteia, înseamnă că acesta nu a găsit încă puterea de a uita aceste lucruri importante pentru voi.

2. Caută apropierea dintre voi doi

Dacă atunci când ajungeţi să fiţi din nou unul în preajma celuilalt observi că acesta face tot posibilul pentru a sta cât mai apropae de tine sau a te atinge accidental, înseamnă că îi este dor de toate momentele pe care le petreceați împreună.

3. Caută pretexte pentru a vorbi cu tine

Dacă brusc începi să primeşti telefoane în care fostul tău partener te întreabă dacă mai ţii minte cum se numea filmul pe care l-aţi văzut la prima voastră întâlnire sau care este muzeul pe care l-aţi vizitat aatunci când aţi călătorit împreună, poţi să fii sigură că acesta încearcă doar să găsească o modalitate prin care să aibă din nou contact cu tine.

4. Încearcă să te facă geloasă

Dacă observi cum brusc, atunci când ajungi în apropierea lui sau când persoane care ţi-ar putea vorbi despre ceea ce face se află pe lângă el, acesta începe să se poarte nenatural sau să încerce să aibă interacţiuni care nu-i stau în fire cu alte fete, cel mai probabil încearcă să te facă geloasă în mod direct sau să se asigure că o persoană apropiată ţie îţi va povesti despre faptul că acum are pe altcineva.

5. Începe brusc să îşi expună viaţa privată

Dacă atâta timp cât aţi fost împreună, iubitul tău nu folosea aplicaţii prin care cei din jur să poată să vadă activităţile pe care le desfăşoară însă, după despărțire, începe să facă publice toate lucrurile pe care le face, acesta încearcă să îţi arate că nu suferă. Este foarte posibil să îşi dorească să vadă dacă tu în continuare îi acorzi importanță şi dacă îi urmăreşti sau nu activitatea.

6. Îi întreabă pe prietenii voştri despre tine

Orice persoană cu care ai avut o relaţie şi care a ţinut la tine va vrea în continuare să ştie că eşti bine şi că lucrurile în viaţa ta se desfăşoară într-o direcţie bună însă, în momentul în care acesta începe să îşi dorească să ştie tot felul de detalii din viața ta personală, înseamnă că nu a reuşit să accepte faptul că nu mai face parte din ea şi încearcă să îşi suplinească nevoia de tine.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus