Connect with us

15 lucruri pe care le fac FEMEILE când nu le vede NIMENI

LIFESTYLE

15 lucruri pe care le fac FEMEILE când nu le vede NIMENI

15 lucruri pe care le fac FEMEILE când nu le vede NIMENI

Credeai că ai auzit deja de toate lucrurile pe care le fac femeile în secret, atunci când nu le vede nimeni? Ei bine, cu siguranță acestea te vor surprinde!

Viața femeilor este extrem de grea! Fiecare dintre noi se confruntă zilnic cu numeroase probleme pe care bărbații nu le vor înțelege niciodată și încearcă să expună în fața acestora cea mai bună variantă a lor. Însă una dintre principalele probleme ale femeilor, este cea a așteptărilor.

Fiecare om îşi imaginează că, dacă eşti femeie, te vei îmbrăca mereu frumos, vei purta machiaj, vei arăta ca în reclame şi te vei comporta ca o adevărată prinţesă. Ei bine, lucrurile nu sunt întotdeauna aşa cum ne-am aștepta să fie, iar viața femeilor este de foarte multe ori mult mai puțin luxoasă și fabuloasă decât ne-am imagina.

1. Poartă același sutien mai multe zile consecutiv.

2. Își curaţă zona de sub unghii folosind tot felul de creioane sau bețisoare.

3. În zilele în care nu vor să se întâlnească cu nimeni însă își doresc să iasă în oraș sau la plimbare, își prind părul și se camuflează folosinds haine de trening sau ochelari de soare, apoi ies la cumpărături spunându-și că sunt incognito.

4. Renunță la a mai folosi demachiant și se spală pe față cu apă și săpun, sau adorm machiate și își curăță machiajul dimineața.

5. Renunță la epilatul pe picioare atunci când nu trebuie să ajungă într-un loc important sau nu se pregătesc pentru nicio ieșire în oraș.

6. În momentele în care se grăbesc să își realizeze manichiura, ăși taie unghiile fără să fie atente la locurile unde ajung bucățelele tăiate.

7. Poartă aceeași piesă vestimentară de mai multe ori, fără să o spele, atâta timp cât aceasta nu prinde niciun miros urât.

8. Dacă au dormit fardate și au ajuns la concluzia că machiajul arată în continuare prezentabil, preferă să ăl corecteze cu atenție în loc să îl refacă complet.

9. Își explorează sânii cu mâinile, încălzindu-și astfel palmele în sutien.

 

10. Nu se feresc să își miroasă corpul pentru a analiza dacă au nevoie să facă un duș sau nu.

11. Atunci când sunt în criză de timp, apelează la șervețele umede pentru a economisi timpul în care ar face duș.

12. Își decojesc oja de pe unghii atunci când se plictisesc.

13. Mănâncă în pat fără să fie atente la firimiturile care cad pe lângă farfurie.

14. Folosesc șampon uscat pentru a evita să se spele pe cap mai mult decât trebuie.

15. Se dau cu deodorant sau cu parfum din cap până in picioare, asigurându-se în acest fel că vor mirosi foarte bine de sus până jos. parfum în loc să facă duș.

 

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus