Connect with us

Cum să ai un POSTERIOR ROTUND și BOMBAT în doar câteva zile

FASHION & BEAUTY

Cum să ai un POSTERIOR ROTUND și BOMBAT în doar câteva zile

Cum să ai un POSTERIOR ROTUND și BOMBAT în doar câteva zile

Orice femeie și-ar dori să aibă un astfel de POSTERIOR! Uite cum îl poți obține în doar câteva zile fără prea mult efort! Urmează aceste sfaturi și vei fi impresionată de rezultat!

Probabil că majoritatea femeilor îşi doresc să aibă forme voluptoase şi un posterior generos. Cu toate acestea, multe dintre cele care nu au fost binecuvântate de la natură cu această trăsătură, cred că nu au cum să obţină um posterior rotund şi tonifiat fără ore întregi de lucru la sală şi un regim alimentar extrem de strict.
Iată însă care sunt lucrurile pe care le poţi face pentru a arăta minunat şi a avea un posterior frumos fără prea mult efort.

1. Ai grijă la alimentele pe care le consumi

Bineînţeles că fiecare schimbare exterioară trebuie să plece de la interior. Astfel, chiar dacă nu este nevoie să îţi restricţionezi extrem de tare alimentaţia, ar trebui să acorzi mai multă
atenţie alimentelor pe care le consumi.

Principala schimbare pe care trebuie să o faci este înlocuirea alimentelor extrem de bogate în zahăr cu cele integrale, precum cerealele, pastele sau lintea şi fasolea. Acesta vor ajuta la topirea depozitelor nedorite de grăsime şi îţi vor subţia talia, dând astfel senzaţia unui posterior mai mare.

De asemenea, este important să îi oferi corpului tău proteinele de care are nevoie, precum cele din carne, ouă, nuci, alune sau seminţe.

2. Fă exerciţii fizice eficiente

Nu este nevoie să faci 30 de exerciţii sau să lucrezi 3 ore pe zi pentru a avea un posterior frumos. Este însă important să îţi alegi cu grijă cele mai eficiente exerciţii şi să le execuţi corect, astfel încât acestea să te ajute să obţii mai rapid rezultatul dorit.

Genuflexiunile şi fandările sunt două dintre exerciţiile pe care le poţi face cel mai uşor, chiar la tine acasă. Optează pentru mai multe seturi a câte 10 repetări, cu pauze între ele. De asemenea squat-urile sunt foarte utile, indiferent că optezi şi pentru folosirea de greutăţi sau nu.

Pe lângă aceste exerciţii specifice, alergatul şi mersul pe bicicletă vor ajuta şi ele la rotunjirea posteriorului tău şi la tomnifierea acestuia.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus