Connect with us

8 SOLUŢII pentru combaterea CELULITEI în doar câteva ZILE

FASHION & BEAUTY

8 SOLUŢII pentru combaterea CELULITEI în doar câteva ZILE

8 SOLUŢII pentru combaterea CELULITEI în doar câteva ZILE

Orice femeie îşi doreşte să aibă picioarele tonifiate si netede, aşa ca nu trebuie să avem pe ele nicio urmă de celulită! Iată cum scapi de problema celulitei în cel mai scurt timp.

Multe persoane cre că celulita este influențată fie de vârstă, fie de greutate, însă adevărul este că apariția celulitei nu depinde de aceste lucruri. Orice persoană poate face celulită, acest lucru nedepinzând nici de vârstă, nici de greutate. Studile au demonstrat caă aproximativ 85% dintre femei au celulită într-o proporţie mai mare sau mai mică, aşa că aceasta este mai des întalnită decât te-ai fi aşteptat. Iată câteva remedii naturale pentru de aspectul de coajă de portocală al pielii tale.

1. Fă exerciții fizice

Deși celulita nu apare datorită greutății în plus, aceasta va deveni mai vizibilă atunci greutatea ta este mai mare, așa că ar fi indicat să încerci să faci exerciții care să te ajute să scazi în greutate și să arzi grăsimea în exces în mod eficient.

 

2. Evită alimentele de tip fastfood

Grăsimea din alimentele de tip fast food, contribuie într-o foarte mare măsură la apariția celulitei. Astfel, dacă îți făcusei o obișnuiță din a consuma astfel de alimente, încearcă să renunți la ea.

3. Bea multă apă

Apa ajută la drenarea organismului și la eliminarea toxinelor din corp. Aceasta va contribui și la drenarea țesuturilor adipoase, astfel că aspectul de coajă de portocală va fi diminuat.

 

 

4. Periază-ți corpul

Acest pas poate fi extrem de asemănător cu un masaj. Periază-ți corpul timp de 5 minute pe zi folosind o perie din păr natural. Efectuează mișcări circulare și concetrează-te pe zonele cu probleme. La final, folosește o cremă hidratantă pentru a te asigura că pielea ta este hrănită și hidratată.

5. Mănâncă mai multe proteine

Atunci când corpul tău este tonifiat, celulita va fi mai puțin vizibilă. Alimentele bogate în proteine te vor ajuta să îți crești mai ușor masa musculară.

6. Exfoliază-ți pielea

Cafeaua este unul dintre ingredientele naturale care ajută cel mai mult la combaterea celulitei. Exfoliază-ți pielea o dată pe săptă,ână cu cafea și veo observa rapid diferența.

7. Aleargă cât de mult poți

Alergatul este una dintre activitățile fizice care ajută extrem de mult la menținerea tonifiată și în formă a corpului tău. Astfel, dacă vei alerga mai mult, vei observa cum pielea ta va deveni mai suplă și celulita va părea mia puțină!

8. Hidratează-te în mod natural

Este foarte important ca pielea ta să fie hidratată și hrănită. Aplică un ulei de cocos sau o cremă hidratantă pe pielea ta înainte de culcare.

 

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus