Connect with us

Cum să RIDICI sânii lăsați în doar o SĂPTĂMÂNĂ

FASHION & BEAUTY

Cum să RIDICI sânii lăsați în doar o SĂPTĂMÂNĂ

Cum să RIDICI sânii lăsați în doar o SĂPTĂMÂNĂ

Fiecare femeie își dorește să aibă sânii fermi și frumoși fără să fie nevoie de intervenții chirurgicale pentru a face acest lucru! Iată ce poți face pentu a-ți îmbunătăți vizibil aspectul sânilor!

Creșterea în greutate în timpul sarcinii, menopauza, fumatul excesiv sau consumul regulat de alcool, fluctuațiile de greutate, regimul alimentar nesănătos sau chiar purtatul unui sutien nepotrivit poate face ca sânii să se lase.

Pe lângă exerciţiile speciale pentru ridicarea sânilor, există multe alte metode care susţin că pot ajuta la reîntinerirea sau ridicarea acestora. Deşi este posibil să îţi ridici uşor sânii şi să âîi tonifieyi folosind câteva dintre aceste soluţii, nu ar trebui să fii atât de credulă încât să crezi că există vreo cremă sau vreun produs minun care îți va face sânii să crească peste noapte.

Unul dintre cele mai mari mituri legate lăsarea sânilor este acela că purtarea sutienului cauzează lăsarea acestora. Ei bine, acest lucru este fals. Varianta corectă a acestei idei este aceea cum că purtarea unui sutien nepotrivit poate cauza deformarea sânilor și chiar lăsarea acestora. Astfel, este esențial să alegi un sutien care să îți vină bine și care sa nu te strangă sau să te incomodeze în absolut niciun loc.

Din fericire, puteți anula o parte din acest efect de lăsare printr-o rețetă simplă pe care o puteți prepara acasă.

Dacă simți că sânii tăi ar putea beneficia de un impuls, găsește următoarele ingrediente și amestecă-le bine într-un castron mic.

– 1 albuș de ou
– 1 lingurită de cupru
-o capsulă de vitamina E

Cum se aplică amestecul?

Se aplică amestecul pe sâni și se maseză ușor timp de câteva minute. Apoi pune-ți un sutien lejer și așteaptă aproximativ jumătate de oră până la clatirea amestecului. După trecerea timpului, clătește-te cu apă caldă.

Prepară acest amestec proaspăt în fiecare zi timp de o săptămână. Rețeta va ajuta la întinderea pielii și la creșterea fermității acesteia, astfel ca teșutul din jurul sânilro va fi mai tonifiat și mai puternic.

După 7 zile ar trebui să începeți să observați efectele de îmbunătățire. Dacă sunteți însărcinată sau alăptați nu folosiți această metodă!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus