Connect with us

SECRETELE unui ten PERFECT! Numărul 4 te va SALVA!

FASHION & BEAUTY

SECRETELE unui ten PERFECT! Numărul 4 te va SALVA!

SECRETELE unui ten PERFECT! Numărul 4 te va SALVA!

Iată cum poţi avea un ten curat şi luminos fără să cheltuieşti o avere!

Fiecare femeie îşi doreşte să arate cât mai tânără, să aibă o piele cât mai fină, mai curată şi mai luminoasă. Chiar dacă nu toate ne permitem să cheltuim sume exorbitante pe tratamentele de frumuseţe sau de întreţinere, fiecare femeie poate avea o piele superbă acordând puţină atenţie alimentaţiei sale. Există câteva alimente ale căror proprietăţi în regenerarea şi întreţinerea pielii sunt extrem de bine cunoscute. Iată care sunt alimentele pe care ar trebui să le consumi pentru a avea o piele superbă.

 

1. Fructele de pădure

Căpşunile, murele, afinele şi strugurii au proprietăţi antioxidante care ajută la refacerea celulelor distruse ale pielii şi la prevenirea apariţiei leziunilor la nivelul tenului.

2. Ciocolată neagră

Ciocolata neagră conţine numeroşi antioxidanţi care ajută pielea să fie protejată împotriva razelor UV şi ajută la hidratarea şi hrănirea ei. Este însă extrem de important să consumi ciocolată cu un conţinut de cel puţin 75% cacao.

3. Uleiul de măsline

Ulei de măsline este un produs extrem de folositor pentru îngrijirea personală, acesta fiind extrem de benefic atât pentru pielea ta cât şi pentru părul tău. Simpla masare a pielii cu ulei de măsline în fiecare seară va ajuta ca aceasta să devină mai fină şi mai hidratată.

 

4. Citricele

Citricele sunt una dintre cele mai bune surse de vitamina C şi acid folic. Acestea ajută la îmbunătăţirea circulaţiei, lucru care va facilita regenerarea pielii şi o va face extrem de strălucitoare.

5. Avocado

Avocado este alimentul ideal de a fi consumat atunci când vrei să câştigi în greutate, întrucât acesta are un conţinut extrem de ridicat de grăsimi. Acestea sunt de asemenea şi extrem de sănătoase, întrucât ajută la regenerarea şi hrănirea pielii cu ajutorul vitaminei C, potasiului şi antioxidanţilor.

6. Usturoiul

Usturoiul este extrem de eficient împotriva infecţiilor având multe proprietăți fungicide şi bactericide. Acestea îl transformă într-un aliment extrem de sănătos, care îţi îmbunățățește circulaţia sângelui şi îţi curăță pielea.

7. Morcovii

Această legumă este cunoscută pentru a îmbunătăţi abilităţile vizuale ale oamenilor, însă această ajută foarte mult la stoparea procesului de îmbătrânire a pielii şi a apariţiei a ridurilor.

8. Roşiile

Roşiile nu sunt doar extrem de sănătoase, ci şi extrem de benefice pentru tenul tău, conţinând extrem de multă vitamina A, C şi acid folic.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus