Connect with us

Un singur CUVÂNT îi TRANSFORMĂ pe oameni instant! Află care este și vei rămâne IMPRESIONAT!

LIFESTYLE

Un singur CUVÂNT îi TRANSFORMĂ pe oameni instant! Află care este și vei rămâne IMPRESIONAT!

Puterea pe care o avem unii asupra celorlalți este enormă! Un singur cuvânt poate transforma complet viața unei persoane! Iată care este acesta!

Probabil că fiecare dintre noi îşi doreşte să fie memorabil, să fie ţinut minte de către ceilalţi printr-un lucru care ne face special. Astfel, poate au fost momente în care am fost invidioşi şi ne-am dorit ca noi să avem ochii albaştri sau buzele mai pline, părul mai lung şi mai strălucitor sau picioarele mai lungi şi mai subţiri.

Cu toate acestea, sondajele de opinie au arătat faptul că, peste 85% dintre oamenii chestionaţi în legătură cu această temă au susţinut că zâmbetul este trăsătura pe care o ţin minte cel mai uşor despre cei din jurul lor. Astfel, zâmbetul este cel care ne face speciali. Nu degeaba se spune că zâmbetul este contagios. S-a demonstrat că buna dipsozitie a ta îi va face pe cei din jurul tău să se simtă mai liberi şi mai degajaţi în apropierea ta, ajungând astfel să vă distraţi mult mai bine împreună.

De asemenea, zâmbetul nu te face doar să pari mai binevoitor şi mai deschis, ci îţi şi stimulează creierul să producă endorfină, substanţă care este responabilă pentru senzaţia de fericire şi scăderea durerilor fizice sau emoţionale.

Astfel, nu ar trebui niciodată să te jenezi să zâmbeşti. Desigur, totul trebuie să fie făcut cu măsură, însă nu încerca să îţi ascunzi zâmbetul de teama de a nu fi judecat de cei din jurul tău.

Cu toate acestea, ce este zâmbetul?

Zâmbetul sau surâsul este o manifestare fiziologică, o mişcare facială care se realizează în urma coordonării a 17 muşchi care se întind între gură şi zona ochilor. Aceasta poate surveni şi necontrolat atât în situaţii în care simţim bucurie, cât şi în cele în care ne temem, suntem supăraţi sau suntem invidioşi. Zâmbetul este o trăsătură specifică omului, acest lucru fiind observabil cu usurinţă în cazul copiilor mici, care zâmbesc instinctiv. Astfel, zâmbetul este o reacţie normală a organismului, la fel ca frica sau plânsul.

 

 

Fotograful Dzhey Vaynshteyn s-a gândit să exploateze la maxim puterea zâmbetului, astfel că a ales să îşi fotografieze subiecţii înainte şi după ce le spune să zâmbească. Rezultatul este unul impresionant, oamenii ajungând să se emoţioneze şi să pară instant mai sinceri şi mai deschişi în faţa camerei, iar fotografiile fiind mult mai naturale şi mai luminoase.

Astfel, nu ar trebui să subestimezi niciodată puterea cuvintelor şi diferenţa pe care o poate face un zâmbet la momentul potrivit!


Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus